Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES REUNIÓ DE LA FCC A IGUALADA

REUNIÓ DE LA FCC A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

L’última reunió del Patronat de la FUNDACIÓ COMERÇ CIUTADÀ va tenir lloc a Igualada el passat dimecres dia 25 de març de 2009. En la reunió es va parlar de diferents temes comecials amb l’especials emfasi de l’entorn actual de la crisi economica.

Reunió de FCC a Igualada
La Fundació privada Comerç Ciutadà es va constituir el setembre de 2004 amb la intenció de reforçar el paper de l’associacionisme comercial d’àmbit territorial i dotar-se d’un organisme comú on poder consensuar línies d’actuació comunes. Malgrat la tipologia diversa de cada una de les ciutats, hi ha un seguit de problemes, ja siguin de qualitat urbanística, de manteniment, de finançament, de dinamització i de relació amb les administracions locals i autonòmiques, que són comuns a tots els centres urbans de les ciutats que pertanyen a la Fundació Comerç Ciutadà.

La Fundació representa el comerços dels centres urbans de Badalona, Figueres, Granollers, Igualada, Mataró, Olot, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès, i Vilanova i la Geltrú.

La FCC defensa els interessos de més de 4.000 establiments comercials i a l’entorn de 3.500 empresaris de les PIMES de comerç ciutadà.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web