Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ JA ES POT DISFRUTAR DE 25% DE DESCOMPTE EN LES ZONES BLAVES I AL PÀRQUING D’HOSPITAL

AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ JA ES POT DISFRUTAR DE 25% DE DESCOMPTE EN LES ZONES BLAVES I AL PÀRQUING D’HOSPITAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Targeta Igualada Comerç
Desprès de la firma del conveni amb SIMA, des del dijous passat, tots els usuaris de la Targeta Igualada Comerç poden gaudir del 25 % de descomptes en zones blaves de la ciutat i del pàrquing de l’Hospital. Segons les fonts de la UBIC i de la mateixa entitat bancària, cada vegada són més comerços que utilizen aquest sistema de pagament i fidelització als seus establiments i cada vegada hi ha més sol·licituts per part dels ciutadans per demenar la targeta.

IGUALADA COMERÇ UBIC ja està treballant en la preparació dels nous convenis que oferiràn als seus clients serveis i descomptes a l’hora de pagar-los amb aquesta targeta.

D’altre banda la UBIC està realitzant la creació d’una campanya permanent i continuada de distribució de premis amb ServiPremia de la Targeta Igualada Comerç. Recordem que aquest servei ofereix als comerços adherits a IGUALADA COMERÇ UBIC Igualada la possibilitat de configurar promocions i programes de fidelització pels clients que paguin amb targeta. A través del TPV del comerç es comunicarà al client les promocions i els premis aconseguits.

El servei Premi@ permet una gran varietat de segmentació i així realitzar campanyes totalment personalitzades. Els comerços poden crear campanyes basades en el nº de compres, per imports, per tram horari, etc.

La UBIC podrà realitzar aquestes promocions en tots els comerços aasociats, o un mateix comerciant pot fer promocions només a la seva botiga. La comissió d’utilització per als comerciants per les compres fetes amb la targeta serà del 0,5 per cent, un descompte, avui per avui, inmillorable.

Igualada Comerç UBIC destaca el fet que els clients podran adquirir aquesta targeta de manera gratuïta i sense necessitat de ser client de La Caixa.

Aquest projecte, han promogut els comerciants amb el suport de La Caixa i amb la participació de l’Ajuntament d’Igualada, demostrant així la voluntad de convertir-la en una veritable targeta ciutadana que també servirà per donar facilitats i avantatges a serveis i equipaments municipals de la nostra ciutat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web