Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA TRET DE SORTIDA DE LA CAMPANYA DE LA UBIC-“LA CUINA D’IGUALADA COMERÇ”

TRET DE SORTIDA DE LA CAMPANYA DE LA UBIC-“LA CUINA D’IGUALADA COMERÇ”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cuina d´Igualada Comerç
Aquesta setmana, Igualada Comerç UBIC engega una nova campanya entre els seus clients. Es tracta d’una campanya promocional que convida a tràves d’unes fitxes col·lecionables als seus clients a disfrutar comprant i cuinant a Igualada. Cada establiment associat repartirà diferents fitxes als seus clinents al realitzar les seves compres. A més a més, un cop complementades 33 fitxes diferents com a mínim, la UBIC obsequiarà als clients que les portin amb una pràctica carpeta per guardar-les.

Tal i com es va anunciar anteriorment, la UBIC ha preparat aquesta nova promoció, que tindrà un tret de sortida simbòlic amb el motiu de la Diada de Sant Jordi. De fet, un cop complementades, les fitxes formen un llibre de cuina autocton, de casa nostra.

Sovint, les persones a les que els agrada cuinar, es troben en la necessitat de consultar algun llibre o recepta per tal d’experimentar noves sensacions o davant d’un compromís, o simplement per sorprendre els nostres invitats, siguin la familia o els amics.

No obstant això, aquest llibre no és un receptari més, sinó una aportació de casa nostra i d’alguns dels millors restaurants d’Igualada. És una guia de la cuina que es pot tastar aquí, i a partir d’ara, a les nostres llars. Única i valuosa per als quals disfruten cuinant i, després, poden dur a la taula el resultat del seu esforç. El llibre consisteix de 48 receptes, gentilesa de 9 restaurants associats amb la UBIC , que han posat tota la cura per oferir menus complerts.

IGUALADA COMERÇ UBIC, té la pretensió de fer d’aquest llibre una cosa viva i que creixi de manera continuada, amb els aportacions i els contribucions que vulguin fer en un futur els ciutadans.

Per l’altre banda, la part més lúdica de la campanya està citada per la mateixa diada de Sant Jordi. Sota el títol “Fes-te la foto amb nosaltres” IGUALADA COMERÇ UBIC realitzarà el dia 23 d’abril, a la Plaça de Cal Font, diferents activitats d’animació. A més a més de la promoció del llibre de la Cuina d’Igualada Comerç, la UBIC brindara la possibilitat als clients que hagin complementat 33 fitxes diferents com a mínim, de tenir la pràctica carpeta per guardar-les. També, l’entitat tindrà un estand on n’hi haurà un plafó gran amb una divertida imatge-caricatura relacionada amb cuina, on petits i grans podran fer els seves fotos..

Però, la part que segurament, atraurà més públic, consisteix en l’oferiment gratuït per part dels restaurants col·laboradors i durant tota la jornada, dels tastets de la seva riquíssima cuina.

Evidentment, aquesta nova promoció d’IGUALADA COMERÇ UBIC, que a tràves d’uns col·lecionables convida als seus clients a disfrutar comprant i cuinant a Igualada, no s’acaba amb la Diada de Sant Jordi. S’aniràn ditribuent les fitxes fins al final d’existències.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web