Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ACCELERAT RITME D’INSCRIPCIONS A “OUTLET AL CARRER”,

ACCELERAT RITME D’INSCRIPCIONS A “OUTLET AL CARRER”,

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

En només una setmana, desprès de haver informat als seus associats, a la UBIC han arribat 26 inscripcions per participar en la nova proposta comercial, superant així en temps record la meitat de places previstes.

Recordem que en el seu afany d’afrontar la crisi de consum amb noves formules i propostes i amb les activitats novedoses, la UBIC està preparant ”Outlet al Carrer”, una promoció que neix amb concepte de l’oferta de productes de la temporada anterior i de l’any passat. En diferència de la típica “Botiga al Carrer”, quan sorten més d’un centenar de comerços en una zona àmplia de tota la zona comercial d’Igualada, la nova proposta de la UBIC consisteix en l’ocupació de només una carrer, la Rambla Sant Isidre.

Despres de realitzar diferents consultes, encorajats per indiscutible fenomen de l’activitat de la “Botiga al Carrer”, i sobretot per la bona resposta dels seus associats, IGUALADA COMERÇ UBIC es planteja de convertir aquesta activitat en una promoció tradicional, confirmant d’aquesta manera l’importància i valor afegit que te el teixit comercial d’Igualada per la vida de la ciutat i les seves zones comercials.

En diferència de la “Botiga al Carrer”, que tradicionalement marca el tancament de rebaixes i corresponents ofertes comercials, “Outlet al Carrer”, brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes i temporades anteriors.

Aquesta nova proposta de la UBIC està oberta a participació a tots els associats de la UBIC. No obstant això, l’entitat recomana a tots els interessats a realitzar les seves inscripcions el més aviat possible, doncs, les places estan estrictament limitades.

Outlet al Carrer es realitzarà el dissabte, dia 23 de maig, per tal de no interferir amb les dues campanyes consolidades de la “Botiga al Carrer”.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web