Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES EL LLIBRE DE LA UBIC “LA CUINA D’IGUALADA COMERÇ”, TAMBÉ AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

EL LLIBRE DE LA UBIC “LA CUINA D’IGUALADA COMERÇ”, TAMBÉ AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cuina d´Igualada Comerç
IGUALADA COMERÇ UBIC va realitzar pel Sant Jordi, el dijous passat, dia 23 d’abril, sota el títol “Fes-te la foto amb nosaltres”, a la Plaça de Cal Font, diferents activitats d’animació, amb el motiu de donar tret de sortida i promoure la nova campanya de IGUALADA COMERÇ UBIC, “La Cuina d’Igualada Comerç”. L’entitat va instal·lar un estand on hi havía un plafó gran amb una imatge-caricatura relacionada amb cuina, on petits i grans podien fer els seves fotos divertides. Es van repartir material promocional, regals, joguines i els globos als menuts i es va presentar el llibre de cuina.
Imatge de la diada

A més a més, nou restaurants col·laboradors amb la campanya van oferir durant tota la jornada a cada hora punta als visitants tastets de la seva cuina. Tot això acompanyat amb una divertida cuïnera-animadora, va fer que l’estand de la UBIC va ser un dels més visitats de la jornada.

Estand ple

La nova campanya promocional convida a través d’unes fitxes col·leccionables als nostres clients a disfrutar comprant i cuinant a Igualada. Cada establiment associat rebrà 10 exemples de 15 fitxes diferents, 150 en total i les repartirà als seus clients al realitzar les seves compres.

A més a més, un cop complementades 33 fitxes diferents com a mínim, la UBIC obsequiarà als clients que les portin, amb una pràctica carpeta per guardar-les.

El llibre complert es pot aconseguir també comprant amb la Targeta Igualada Comerç , en els comerços associats entre 30 de maig i 15 de juliol, per un import superior a 250 €, sent aquesta la primera promoció que es realitza amb la Targeta Igualada Comerç .

El llibre consisteix de 48 receptes, gentilesa de 9 restaurants associats amb la UBIC , que han posat tota la cura per oferir menús complerts.

La durada de la campanya és des del 23 d’abril fins al final d’existències.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web