Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA OUTLET AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 23 DE MAIG

OUTLET AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 23 DE MAIG

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cartell Outlet al Carrer
Encorajats per indiscutible fenomen de l’activitat de la “Botiga al Carrer”, IGUALADA COMERÇ UBIC organitza una activitat de característiques semblants de cara de primavera.

En el seu afany d’afrontar la crisi de consum amb noves formules i propostes i amb les activitats novedoses, la UBIC ha treballant en la creació d”Outlet al Carrer”, una promoció que neix amb concepte de l’oferta de productes de la temporada anterior i de l’any passat. En diferència de la típica “Botiga al Carrer”, quan sorten més d’un centenar de comerços en una zona àmplia de tota la zona comercial d’Igualada, la nova proposta de la UBIC consisteix en l’ocupació de només una carrer, la Rambla Sant Isidre.

Per l’altre banda, en diferència de la “Botiga al Carrer”, que tradicionalement marca el tancament de rebaixes i corresponents ofertes comercials, “Outlet al Carrer”, brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors.

Aquesta nova proposta de la UBIC està oberta a participació a tots els associats de la UBIC i que aquest nou format pretèn ser tradicional de cara de futur. De fet, en molt poc temps, ja s’han inscrit 50 parades. El plantejament de la UBIC és que l’activitat es realitzi el dissabte, dia 23 de maig, per tal de no interferir amb les dues campanyes consolidades de la “Botiga al Carrer”.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web