Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES RASCA-RASCA EN PLE RENDIMENT

RASCA-RASCA EN PLE RENDIMENT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge d´uns dels premiats
Imatge d´uns dels premiats
Encara que quassi tothom esta en plena época de vacances, la promoció estiuenca d’Igualada Comerç UBIC no para. Desenes de persones passen cada setmana a recollir els seus premis per la seu de l’entitat. També són molts de veïns d’Igualada i comarca als que els han tocat els descomptes bescanviables directament als comerços associats.

Recordem que amb el títol “Quina passada de Comerç”, Igualada Comerç UBIC há encetat aquest estiu una nova campanya promocional, adreçada a tots els clients de comerços d’Igualada. Les normes de la campanya són molt senzilles, amb qualsevol compra, els establiments d’Igualada Comerç UBIC, regalaràn, segons el seu criteri, un rasca-rasca als seus clients. N’hi ha més de 4.500 euros en total, entre metàlic i premis directes. Si ha tocat 3 € de descompte, es poden bescanviar directament a qualsevol comerç associat amb la UBIC en la propera compra. Si ha tocat un regal directe, s’haurà de passar per l’oficina d’Igualada Comerç UBIC (c/La Torre , 5) a recollir-ho.

Igualada Comerç UBIC va aprofitar l’entrega d’un premi, per fer entrevista als afortunats premiats. Es tracta de Francesca Soteras Beltran, a qui li va tocar una bicicleta. Francesca, qui es d’Igualada, va adquirir el rasca-rasca premiat a la botiga l’Englantina Plantes i Flors el divendres passat, i es declara clienta habitual dels comerços de la nostra ciutat.

La durada de la campanya és fins a esgotar les existències.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web