Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES NOVA CONVOCATÒRIA DEL PREMI CCC A LA MILLOR INICIATIVA LINGÜÍSTICA DEL SECTOR COMERCIAL

NOVA CONVOCATÒRIA DEL PREMI CCC A LA MILLOR INICIATIVA LINGÜÍSTICA DEL SECTOR COMERCIAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Confederació de Comerç de Catalunya de la que Igualada Comerç UBIC forma part, té entre els seus objectius, contribuir a la promoció de l’ús de la llengua catalana en els sectors del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya. És per això que, en el marc de les campanyes “Oberts al català”, vol premiar tant les entitats i associacions comercials com aquelles botigues, establiments o empreses comercials, de serveis i de turisme que s’hagin destacat en la promoció de la llengua catalana.

Per això es convoca el premi en tres categories : categoria d’entitats territorials, categoria d’entitats sectorials i categoria d’establiments comercials.

S’hi premiaran els aspectes següents:

  • Usar habitualment / de manera prioritària el català en la política comunicativa de l’entitat o de l’establiment.
  • Usar el català en l’atenció al públic, la retolació, la publicitat, l’etiquetatge.
  • Dur a terme actuacions que hagin contribuït de manera significativa al foment de l’ús del català.
  • Dur a terme actuacions per potenciar la formació en català i de català del sector, de l’entitat o del personal de l’establiment.
  • Promoure l’ús del català en el material tècnic o administratiu.
  • Promoure les noves tecnologies en català.
  • Dur a terme inversions econòmiques per aconseguir progressos en l’ús del català.

La novetat d’aquest any és el Premi Extraordinari 2009 per a l’aplicació del Pla d’assessorament d’“Oberts al català” , el qual vol premiar un establiment comercial que hagi participat en aquesta iniciativa i que hagi destacat per la seva col·laboració i implicació en la campanya.

Forma de presentació:

Per presentar una candidatura, caldrà omplir l’imprès Proposta de candidatura , que es pot trobar a la pàgina web d’Igualada Comerç UBIC: www.ubic-igualada.com . Es podrà proposar la pròpia candidatura o bé la d’altres que reuneixin els mèrits suficients per optar al premi. Cal fer-hi constar les dades i el motiu pel qual es presenta al premi, juntament amb tota la documentació que s’hi vulgui aportar.

Es valorarà, sempre que sigui possible, la presentació digital de la documentació (fotografies, documents, etc.) en un CD amb les proves documentals escanejades.

Termini:

El termini per presentar la candidatura s’acaba el 30 de setembre de 2009 .

Guardó:

El Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial consistirà en l’atorgament d’un guardó dissenyat per l’Escola de Joieria del Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya i d’un diploma acreditatiu. A més, la CCC farà publicitat del nom dels guanyadors i difusió als mitjans de comunicació de Catalunya.

Lliurament del premi:

La concessió del premi es farà en un acte públic i conjunt de la Generalitat de Catalunya i de la Confederació de Comerç de Catalunya, al principi de novembre de 2009, en el marc de la IV Convenció d’Associacions i Gremis de Comerciants de Catalunya.

Com sempre, la UBIC ofereix assessorament i ajut a l’hora de tramitar les candidatures.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web