Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA ES PREPARA PER DOTZÈ ANY CONSECUTIU PER L’ESDEVENIMENT COMERCIAL QUE ATRAU GENT DE TOT CATALUNYA

IGUALADA ES PREPARA PER DOTZÈ ANY CONSECUTIU PER L’ESDEVENIMENT COMERCIAL QUE ATRAU GENT DE TOT CATALUNYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ja està a punt l’activitat que marca el final de les rebaixes d’estiu, i que és una de jornades més multitudinàries d’Igualada, població de Catalunya amb una excel·lent oferta comercial que va des de botigues de qualitat a

Outlets.

Els dos esdeveniments comercials (estiu i hivern) per excel·lència de la capital de l’Anoia van començar fa dotze anys per la iniciativa d’uns pocs comerciants que volien rematar la temporada de rebaixes. Ara, a punt per la 26ª edició, La Botiga al Carrer és l’esdeveniment més important, junt amb la campanya de Nadal, tan pels comerciants com pels ciutadans de la comarca i de tot Catalunya.

La Botiga al Carrer ofereix la oportunitat de comprar productes de la temporada vigent a uns preus realment atractius, a més de passar un dia passejant i gaudint de l’hospitalitat d’Igualada.

A banda de la compra de tota mena d’articles, la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada (UBIC) prepara animacions per fer que la jornada “d’anar de compres” es converteixi en un dia especial on la gent pugui gaudir d’activitats lúdiques i refrescants.

Amb el lema “Quina passada de comerç”, els carrers de la zona cèntrica de la ciutat, que estaran tancats al trànsit rodat per l’ocasió, acolliran com cada any més d’un centenar llarg de comerços que posaran una parada o bé just al davant del seu establiment o bé, si són d’una altra zona comercial, en un dels carrers i places més cèntrics de la ciutat.

Per engrescar tothom qui decideixi passar el dia de compres a Igualada, la UBIC està preparant activitats paral·leles que faran als visitants les compres més amenes. Al marge de fil musical, durant la tarda n’hi haura animació, sobretot per quitxalla, però també per gent gran, en tota la zona centrica de la ciutat.

En diverses plaçes, s’hi instal·laràn els inflables, als que s’hi podrá pujar de manera totalment gratis per aquesta ocasió. També es compta amb la sempre atractiva exposició de bonsáis.

Tot això acompanyat amb el maquillatge infantil, en col·laboració amb una entitat igualadina.

Igualada Comerç UBIC repartirà igualment, tràves dels seus associats milers de bosses de compra, a tots els seus clients, amb les quals reforçarà més encara la marca de comerç d’Igualada.

Els dotze anys d’història d’aquesta activitat comercial i promocional, avalen l’èxit de l’esdeveniment que edició rere edició congrega més gent de la comarca de l’Anoia, de les comarques del voltant i de Barcelona ciutat i rodalies.

La 26ª edició de la Botiga al Carrer, edició d’estiu es farà el primer dissabte, dia 5 de setembre, tancant d’aquesta manera simbòlica les rebaixes d’estiu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web