Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES SATISFACCIÓ TOTAL I COMPLETA DE LA BOTIGA AL CARRER

SATISFACCIÓ TOTAL I COMPLETA DE LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La 26ª edició de la Botiga al Carrer va donar un respir als comerciants d’Igualada i va fer tornar l’optimisme moderat i prudent desprès d’una jornada llargament esperada per part de tothom, tant dels comerciants, com dels clients. Per aquest motiu la valoració per part dels organitzadors és de satisfacció completa, malgrat que el matí de dissabte va començar clarejant molt poc a poc i amb el fred i núvols que no convidaven gaire a sortir.

Plaça de l´Ajuntament-setembre´09
Plaça de l´Ajuntament-setembre´09
No obstant això, a les onze del matí, tots els carrers ja estaven plens de gent d’Igualada, comarca i d’arreu de Catalunya. Malgrat un dia ple de festes i activitats arreu del país, el fidel públic del comerç igualadí no va poder resistir a la suculent oferta d’animació i lleure que es va oferir a Igualada, i sobretot a productes de qüalitat d’un centenar llarg de comerços associats que van sortir als carrers i plaçes d’Igualada. Mentres que els infants estaven pujant sense descans a un dels nombrosos inflables, els seus pares es dedicaven tranquilament a remanar i comprar. Els col·laboradors de l’associació de Bonsai d’Igualada també, ubicats al mitg de la Rambla , van fer delicia amb la seva exposició a les interminables riuades de gent. Peró, una de les activitats més popular va ser el maqullatge infantil. Els maquilladors van acabar la jornada amb un recompte de més de 500 nens i nenes maquillats.

Igualada Comerç UBIC va aprofitar la jornada per fer un desplegament massiu de les bosses promocionals de comerç amb el lema “Quina passada de comerç”, que van encaixar molt bé, tant entre els comerciants, com entre el públic. L’acceptació va ser tant bona, que les bosses es van esgotar quassi de seguida i Igualada Comerç UBIC farà una nova distribució, aquesta vegada, entre tots els associats de l’entitat.

Bossa d´Igualada Comerç UBIC
Bossa d´Igualada Comerç UBIC

A la tarda, l’imatge va ser més impresionant encara. Els carrers saturats, tots dos pàrquings amb el senyal de “Complert” penjat i milers de visitants. Les primeres valoracions dels comerciants a peu de carrer parlen d’un nivell de venda molt similar a d’altres edicions. Per tant, la valoració global és molt positiva i es demostra que la Botiga al Carrer ha aguantat la crisis sense gaires problemes ni dificultats.

Com a una anègdota, val la pena anotar que ni tantsols el líder de l’oposició, el Sr. Artur Mas no va poder resistir a l’atracció del comerç igualadí i va començar la llarga precampanya pòlitica desplaçant-se a la nostra ciutat i visitant pràcticamnet totes les parades en un reccoregut que va durar més de dues hores. El Sr. Mas va parlar amb el públic i va intercanviar impresions amb els comerciants.

El Sr. Artur Mas visita la Botiga al Carrer d´Igualada
El Sr. Artur Mas visita la Botiga al Carrer d´Igualada

La Botiga al Carrer d’estiu i hivern, els dos esdeveniments comercials per excel·lència de la capital de l’Anoia van començar fa onze anys per la iniciativa d’uns pocs comerciants que volien rematar la temporada de rebaixes. Ara, La Botiga al Carrer és l’esdeveniment més important, junt amb la campanya de Nadal, tan pels comerciants com pels ciutadans de la comarca i de tot Catalunya.

La Botiga al Carrer ofereix la oportunitat de comprar productes de la temporada vigent a uns preus realment atractius, a més de passar un dia passejant i gaudint de l’hospitalitat d’Igualada.

A banda de la compra de tota mena d’articles, Igualada Comerç UBIC sempre ofereix animacions per fer que la jornada “d’anar de compres” es converteixi en un dia especial on la gent pugui gaudir d’activitats lúdiques i refrescants.

Aquest any, amb el lema “Quina passada de comerç”, els carrers de la zona cèntrica de la ciutat, que van estar tancats al trànsit rodat per l’ocasió, van acolliran com cada any més d’un centenar llarg de comerços que hi van posar una parada o bé just al davant del seu establiment o bé, si eren d’una altra zona comercial, en un dels carrers i places més cèntrics de la ciutat.

Per engrescar tothom qui decideix passar el dia de compres a Igualada, Igualada Comerç UBIC prepara activitats paral·leles que fan als visitants les compres més amenes. Al marge de fil musical, durant tota la jornada n’hi ha animació per tota la zona centrica de la ciutat.

Els onze anys d’història d’aquesta activitat comercial i promocional, avalen l’èxit de l’esdeveniment que edició rere edició congrega més gent de la comarca de l’Anoia, de les comarques del voltant i de Barcelona ciutat i rodalies.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web