Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES NOU SERVEI - PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (LOPD)

NOU SERVEI - PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (LOPD)

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Moment de la firma del conveni
Igualada Comerç UBIC torna a oferir un nou servei als comerciants, dins la seva política de serveis, ofertes i convenis avantatjosos.

Igualada Comerç UBIC i Gumà Assegurances i Serveis han firmat el conveni, que té com l’objectiu oferir el servei especialitzat per l’adaptació d’Igualada Comerç UBIC i els seus Associats al compliment de la “Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD)” , així com el seguiment posterior a través del servei de manteniment, auditories y formació a tot el personal responsable dels fitxers de dades de caràcter personal, tema aquest de molta importància.

La LOPD obliga a tota empresa a regular la protecció i confidencialitat de les seves bases de dades de caràcter personal (siguin informàtiques o en paper), mitjançant una sèrie de mesures de seguretat obligatòries.

L’incompliment d’una de las mesures podria comportar sancions entre 601,01 i 601.012,10 €, essent aquestes acumulatives.

Les reclamacions davant l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades es van incrementar l’any 2006 en un 11%, essent la quantia total de sancions de 24,4 mil.lions de €. La Llei es obligatòria des de 1999.

Gumà Assegurances i Serveis, en col·laboració amb Global Vision Consulting, presenta una oferta especial per tots els associats d’Igualada Comerç UBIC amb uns preus molt competitius.

El conveni ho van firmar per part d’Igualada Comerç UBIC, el Sr. Jordi Martínez i Seuba, president de l’entitat i el Sr. Albert Gumà, per part del Gumà Assegurances i Serveis.

Per a més informació o per a qualsevol aclariment al respecte, els interessats poden consultar la pàgina web d’Igualada Comerç UBIC, www.ubic-igualada.com , trucar al telèfon 938 051 419, o passar per l’oficina de l’entitat, al carrer de la Torre , 5 on exposarem amb mes detall el contingut dels nostres serveis.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web