Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA OUTLET FIRAL, LA RESPOSTA DEL COMERÇ IGUALADÍ A LA CRISI

OUTLET FIRAL, LA RESPOSTA DEL COMERÇ IGUALADÍ A LA CRISI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç UBIC torna a la Fira Multisectorial amb un nou producte promocional que s’ha denominat “Outlet Firal” i que anirà al càrrec d’unes 25 parades dels seus associats. Naturalment, tot això a banda de l’estand institucional que tindrà la mateixa entitat.

“Outlet Firal” és una activitat que s’ha derivat de la “Botiga Firal”, la promoció de l’any passat, vinculada amb l’esdeveniment firal i arran del gran èxit d’aquella edició.

Aquesta és una promoció que neix amb concepte de l’oferta de productes de la temporada anterior i de l’any passat. Al voltant d’unes 25 parades ocuparàn el carrer Pau Casals, al costat de la Fira durant dos dies, entre el dissabte, dia 26 de setembre i diumenge, dia 27.

“Outlet Firal”, brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors. Aquesta nova proposta de la UBIC està oberta a participació a tots els associats de la UBIC.

Precisament aquest fet de incorporar el fet de vendre és un punt diferencial del resta d’expositors de la mateixa Fira. A més a més, tots els participants d’Igualada Comerç UBIC estaran tots ubicats en una zona comuna, al c/Pau Casals al costat de l’edifici Firal i agrupats per tal d’oferir una imatge comuna. Cada parada constarà d’una carpa, taulell i mantell d’Igualada Comerç UBIC.

Amb aquesta nodrida representació i presentació a la Fira , IGUALADA COMERÇ UBIC comença la temporada de la tardor-hivern. Desprès de l’èxit de l’última Botiga al Carrer, els responsables de l’entitat comercial igualadina ja estan preparant noves formules i campanyes per els propers mesos i abans de la Campanya de Nadal, l’activitat comercial per excelència.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web