Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES OUTLET FIRAL REFORÇA LA FIRA AMB NOMBROSOS VISITANTS

OUTLET FIRAL REFORÇA LA FIRA AMB NOMBROSOS VISITANTS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç UBIC va tornar a la Fira Multisectorial , aquesta vegada amb un nou producte promocional que s’ha denominat “Outlet Firal”.

“Outlet Firal” és una activitat que s’ha derivat de la “Botiga Firal”, la promoció de l’any passat, vinculada amb l’esdeveniment firal i arran del gran èxit d’aquella edició. Aquesta és una promoció que ha nascut amb concepte de l’oferta de productes de la temporada anterior i de l’any passat. Al voltant d’unes 25 parades hi varen ocupar la totalitat del carrer Pau Casals, al costat de la Fira durant dos dies, entre el dissabte, dia 26 de setembre i diumenge, dia 27. Una ingeniosa decoració, variada oferta amb uns preus realment atractius, convidava a tots els visitants de la Fira a apropar-se i remenar entre parades exposades especialment per aquesta ocasió.

Imatge de l´Outlet Firal
Imatge de l´Outlet Firal

Precisament aquest fet de incorporar el fet de vendre és un punt diferencial del resta d’expositors de la mateixa Fira, que cada vegada atrau més visitants. Encara que Igualada Comerç UBIC està recollint enquestes, la valoració a peu de carrer és positiva, sobretot entre els clients, a quins se’ls va proposar una nova activitat dins la Fira. També estan satisfets els comerciants, encara que està clar que aquesta edició no és pot comparar amb el primer Outlet al Carrer, realitzat el mes de maig, a la rambla Sant Isidre. Els responsables, tant de la Fira , com d’Igualada Comerç UBIC, destaquen sobretot, les sinèrgies que invoquen aquestes dues activitats econòmiques, Fira Mutisectorial i Outlet al Carrer, la seva capacitat d’atraure gent i benefici mutu que aporta treballar conjuntament.

Amb aquesta nodrida representació i presentació a la Fira , IGUALADA COMERÇ UBIC ha començat la temporada de la tardor-hivern. Desprès de l’èxit de l’última Botiga al Carrer, els responsables de l’entitat comercial igualadina ja estan preparant noves formules i campanyes per els propers mesos i abans de la Campanya de Nadal, l’activitat comercial per excel·lència.

La propera campanya és la tradicional col·laboració amb les escoles de la ciutat per realitzar els dibuixos amb diferent temàtica, i posteriorment, una nova promoció amb les postals de la nostra ciutat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web