Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CURS DE PAQUETERIA I EMBOLCALLS PER A REGAL

CURS DE PAQUETERIA I EMBOLCALLS PER A REGAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cursos UBIC
Cursos UBIC
S’acosta l’època de Nadal i els mesos d’intensa activitat comercial. La campanya de Nadal en alguns casos i sectors de comerç suposa més de quaranta per cent del volum de negoci de tot l’any. En aquests dos mesos, els comerciants miren d’atraure els clients amb diferents estratègies. L’embolcall i paqueteria per a regal són un dels factors que captiven els clients a primera vista.

Per aquest motiu, Igualada Comerç UBIC, amb la col·laboració de la Confederació de Comerç de Catalunya, ha programat per als comerciants i de forma totalment gratuïta el següent curs de formació, "Paqueteria i Embolcalls per a regal" . En total es faran trenta hores lectives i el curs es desenvoluparà en l’horari de 15,00 a 17,00 h. El curs començarà el dia 3 de novembre i es farà els dilluns, dimarts i dijous. El contingut del curs és molt variat i interessant i consisteix en el coneixement del producte, manipulació i estètica de la presentació final dels productes, les formes, embolcalls parcials, fantasia, embolcall d’inspiració japonesa, embolcalls amb roba, acabats decoratius amb paper, caixes per a regals, embolcalls durs, materials i recursos per a decoració, tipus de llaços, cintes, llaços ornamentals, llaços per a regals, noves tendències i diferenciació d’articles.

El curs es realitzarà a la seu d’Igualada Comerç UBIC, al carrer de La Torre , 5 d’Igualada. Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.

Per a més informació i inscripcions, cal passar per Igualada Comerç UBIC, al carrer de La Torre , 5, o trucar al telèfon 938 051 419.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web