Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ELS ALUMNES D’IGUALADA DIBUIXEN L’ESCOLA DELS SEUS SOMNIS EN LA CAMPANYA DE LA UBIC

ELS ALUMNES D’IGUALADA DIBUIXEN L’ESCOLA DELS SEUS SOMNIS EN LA CAMPANYA DE LA UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
Dibuix guanuador de la campanya "Dibuixa la teva Ciutat-´05"
Com ja es ben sabut, Igualada Comerç UBIC ha anat realitzant en els últims set anys la tradicional campanya de dibuix, en la que participen tots els alumnes d’Igualada. Aquesta activitat te una acceptació amplia entre els ciutadans i ciutadanes i entre totes les escoles d’Igualada.

Enguany, amb el títol de la campanya “COM T’AGRADARIA QUE FOS LA TEVA ESCOLA , la UBIC convida als alumnes de totes les escoles de dibuixar la seva escola imaginària, o l’escola dels seus somnis. Cal recordar que la campanya de dibuix està vinculada amb la campanya solidària, liderada pel Igualada Comerç i que té com l’objectiu fer una escola a Anantapur, a l’Índia. La campanya es realitza amb l’estreta col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer.

Amb l’objectiu d’aconseguir recursos per edificar l’escola, es va fer la tómbola solidària a l’estand d’Igualada Comerç UBIC a la Fira Multisectorial que va tenir nombroses visites escolars. L’objectiu era de sensibilitzar i explicar als nostres alumnes i fills, les altres realitats educatives molt diferents que la de casa nostra.

Es tracta, doncs, d’una campanya socio-promocional que té com objectiu la participació d’alumnes d’escoles d’Igualada que dibuixarien una escola imaginària, o l’escola dels seus somnis. Els millors dibuixos s’exposaran als aparadors dels comerços participants, fins al final de la campanya. Un dels objectius de la campanya és crear un circuït comercial i que el públic vagi visitant les botigues on seran exposats els dibuixos premiats. El temari és bastant ampli i les possibilitats múltiples, això sí, les tècniques, els formats i els material són iguals com els anys anteriors.

Com sempre, el millor dibuix s’utilitzarà com la postal per la Campanya de Nadal d’enguany. Esperem que enguany tornem a tenir la vostra col·laboració i que puguem comptar, igual com als anys anteriors, amb la participació de totes les escoles d’educació infantil i primària d’Igualada.

Els comerciants interessats en participar, s’han de posar amb contacte amb la UBIC. Se’ls assignara un dibuix i un cartell amb la relació de tots els participants amb la campanya (comerços i alumnes) perquè els interessats puguin trobar la informació necessitada.

La UBIC està convençuda que aquesta és una de les millors maneres de fomentar la participació ciutadana en la promoció de la ciutat i fomentar els valors cívics entre la població més jove.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web