Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA AMB UNS ALTRES ULLS-POSTALS DE LA CIUTAT D’IGUALADA COMERÇ

IGUALADA AMB UNS ALTRES ULLS-POSTALS DE LA CIUTAT D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Avui en dia la gent no escriu gaire, tret que no sigui en un ordinador. Menys encara s’escriuen les targetes postals il·lustrades, comunment connegudes com postals. Targeta postal o targeta de correu és una peça de paper gruixut o cartró, feta per a escriure o manar correus. A més el cost d’enviament és menor que el d’una carta normal. En l’anvers, les postals solen dur imprès un dibuix o fotografia, sovint del lloc on es va comprar la mateixa, pel que solen ser un article habitual de venda en les botigues de souvenirs, o establiments túristics.

Precissament aquest fet ha impulsat a Igualada Comerç UBIC a editar una sèrie de nou postals de la nostra ciutat. Alguns associats dels sector de papereria i llibreries comentaven que els hi demanaven sovint. De fet, per trobar les postals de la nostra ciutat cal remontar bastanant en el passat. Avui en dia, els models que es troven, a més a més de ser una tasca molt díficil, són antics.

Els autors de les postals són dos fotografs igualadins, Manel Hidalgo, el veterà cronista de la nostra ciutat i l’Eliana Tusell

Passeig a la tardor
Passeig a la tardor
, una jove promesa igualadina, enamorada de la fotografia artística. Els nou models de les postals porten, cadascú, l’imprenta personal del seu autor, encara que transmeten unes imatges d’una ciutat viva, dinàmica i alegre. En definitiva, unes imatges, que molts de nosaltres que vivim a la ciutat, no les hem captat.

Aquesta és la nova campanya de promoció turística i comercial de la ciutat que consisteix en el·laboració i distibució posterior de postals d’Igualada entre els associats d’Igualada Comerç UBIC. Els residents tindràn l’oportunitat d’enviar les postals als seus amics i familiars, felicitant-los dates senyalades, o simplement, saludar-los, i d’aquesta manera promoure ciutat d’Igualada. No obsatant, segur, que més d’una persona voldrà col·lecionar-les.

D’altra banda, els nombrosos visitants que venen a la nostra ciutat, es podràn emportar un bonic record de la nostra ciutat. Aquestes postals sempre els poden posteriorment animar a tornar una vegada més.

L’inrevés de la postal se sol trobar dividit en dues meitats: l’esquerra per a contenir el missatge enviat, i la dreta per a posar el segell i l’adreça del destinatari. Totes les postals tenen un títol, a més a més del lloc on s’havien realitzat, com també el nom de l’autor/autora. Igualada Comerç UBIC, publicarà les nou postals d’Igualada a la seva pàgina web, http://www.ubic-igualada.com/index.php?md=articles&id=899&lg=2 i d’aquesta manera brindarà també, l’oportunitat als interessats de descarregar-les virtualment.

Encara que el principal motiu de la campanya és la promoció de la ciutat i el comerç de casa nostra, amb l’objectiu de fomentar l’interès i promore la campanya, cada postal incorpora un rasca-rasca, en lloc previst per posar segells. Els premis de rasca-rasca són en diners.

Les normes de la campanya són les següents, al realitzar qualsevol compra, els establiments associats regalaràn als seus clients una postal de la ciutat. N’hi ha nou models diferents. Tots els comerços reben 125 postals d’Igualada. Es poden fer reposicions, en el cas d’acabar la primera entrega i fins esgotar les existències. Les postals incorporen rasca-rasca. N’hi ha premis de 10 €, 3 € i de 1 €. En total, n’hi ha 3.520 € en premis. Aquests premis són directament bescanviables a qualsevol comerç associat amb Igualada Comerç UBIC en la propera compra .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web