Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA TRES COMERÇOS D’IGUALADA PREMIATS PER LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA

TRES COMERÇOS D’IGUALADA PREMIATS PER LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Un cop més es va celebrar la Convenció d’Associacions i Gremis de Comerciants de Catalunya, trobada anual de la Confederació de Comerç de Catalunya, i amb aquesta ja s’ha arribat a la quarta edició. En aquesta ocasió es va triar Lleida com a ciutat per la trobada. La Convenció ha estat tot un èxit d’assistència i de participació. Durant la jornada hi va intervindre el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, qui va fer la cloenda de l’acte. Com ja és habitual durant la Convenció , es va fer entrega de la VI edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial i de la II edició del Premi CCC a l’excel·lència en l’activitat formativa.

El dimarts, 20 d’octubre, es va reunir el Jurat de la sisena edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial. El Jurat, integrat per Meritxell Llorente, responsable de planificació lingüística del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa; Paquita Sanvicén, directora de Planificació i Foment de la Secretaria de Política Lingüística; Miquel Esquirol, representant d’Òmnium Cultural; Pere Llorens, president de la Confederació de Comerç de Catalunya, i Benet Boix (secretari del Jurat), secretari general adjunt de la Confederació de Comerç de Catalunya, va decidir els guanyadors de les categories d’entitats territorials, d’entitats sectorials i d’establiments, com també del Premi extraordinari 2009 per a l’aplicació del Pla d’assessorament “Oberts al català”.

Camiseria Roset
Camiseria Roset

Entre els premiats dels guardons i les distincions d’aquest premi hi són tres comerços d’Igualada, presentats per Igualada Comerç UBIC. Es tracta de Camiseria Roset, en representació de Núria Roset, i Cansaladeria Piqué,

Cansaladeria Piquè
Cansaladeria Piquè
en representació de Carles Sala que van recollir distincions en categoria de “Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial”.

Per l’altra banda, Supermercat Sant Agustí, en representació de Mimoun el Abdellaoui, va recollir el premi la categoria “Premi extraordinari 2009 per a l’aplicació del Pla d’assessorament “Oberts al català””.

Supermercat Sant Agustí
Supermercat Sant Agustí


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web