Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CONFERÈNCIA DE LA SEGURETAT COMERCIAL

CONFERÈNCIA DE LA SEGURETAT COMERCIAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dilluns, dia 30 de novembre es va realitzar a la seu d’Igualada Comerç UBIC la segona jornada de la seguretat comercial i amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra d’Igualada. En una sessió, que degut elevat interès, va durar més de dues hores, es van facilitar un seguit de consells per orientar de forma genèrica i durant l’activitat comercial, en el negoci comercial. Els assistents van poder aclarir els seus dubtes, com també intercanviar les experiències amb els altres companys, peró sobretot van tenir l’oportunitat d’escoltar per part dels professionals les últimes tècniques que utilitzen els delinqüents per cometre elsdelictes.

Aquesta sessió estava enmarcada dins la jornada de seguretat amb el títol "SEGURETAT EN L’ESTABLIMENT COMERCIAL".

Sessió amb l´empresa La Forja
Sessió amb l´empresa La Forja
La primera es va realitzar amb la col·laboració d’empresa Laforja Checpoint, especialitzada en els sistemes antirobatori del sector del comerç i la segona, amb la participació de Mossos d’Esquadra.

Igualada Comerç UBIC, com cada any organitza aquestes xerrades, amb l’objectiu de preparar els comerciants de cara de la Campanya de Nadal. De fet, des de fa temps, l’entitat participa activament amb els cossos de seguretat i amb el consistori igualadí en el dessenvolupament del’Acció Grèvol, un dispositiu específic per incrementar la vigililància policial en les èpoques nadalenques, en les principals arteries comercials de la ciutat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web