Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST NADAL, AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ UN REGAL

AQUEST NADAL, AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ UN REGAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Targeta IGUALADA COMERÇ
Des de fa algun temps Igualada Comerç UBIC està realitzant la implantació de la Targeta Igualada Comerç. Ja hi existeix un cert volum de comerços que l’accepten , i també hi ha bastants clients que la tenen. Per tant, i amb l’objectiu de festes nadalenques, l’entitat comercial igualadina comença una sèrie de promocions per donar-la a conèixer més encara, fomentar el seu ús i implantar-la el màxim possible al territori.

A partir d’aquesta setmana, ja està en marxa la campanya amb Caves Bohigues . Vins i Caves Bohigas regalaran 150 ampolles de cava amb la targeta Igualada Comerç UBIC. Com? Molt senzill. Aquest Nadal comprant en diferents establiments associats amb la targeta Igualada Comerç UBIC, per cada import acumulat de més de 60 €, es regalarà una ampolla de cava de Caves Bohigues. Fins esgotar les existències. Per recollir les ampolles cal portar el tiquet del premi i passar per les oficines d’Igualada Comerç UBIC, al carrer de la Torre , 5

Recordem que amb aquesta targeta, tant els comerciants com usuaris tenen una sèrie d’avantatges. Aquests acords, són fruit dels acords que Igualada Comerç UBIC ha anat i anirà arribant, amb institucions i empreses. A nivell particular els usuaris poden gaudir d’un descompte del 25% als parquímetres municipals i al pàrquing de l’Hospital.

La comissió d’utilització per als comerciants per les compres fetes amb la targeta és del 0,5 per cent, un descompte, avui per avui, immillorable. Pel que respecta als associats de l’entitat, n’hi ha a la disposició Servei Premi@, una plataforma de fidelització de clients. El Servei Premi@ permet una gran varietat de segmentació i així, realitzar campanyes totalment personalitzades. Igualada Comerç UBIC de fet, ja ha començat a realitzar aquestes promocions en tots els comerços associats, en aquest cas amb Vins i Caves Bohigas. També, el mateix comerciant pot fer promocions, això sí, només als clients de la seva botiga.

Igualada Comerç UBIC ha lluitat fort i durant molts anys, perquè els socis tinguin un sistema de fidelització d’aquestes característiques. Tots els associats els que estan interessats en formar part d’aquesta iniciativa d’Igualada Comerç UBIC, poden posar-se en contacte amb l’entitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web