Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MÉS DE 3.000 PREMIS AMB 10.000 € EN REGALS PEL NADAL MÉS ECOLÒGIC, LA NOVA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ

MÉS DE 3.000 PREMIS AMB 10.000 € EN REGALS PEL NADAL MÉS ECOLÒGIC, LA NOVA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb el motiu de la propera Campanya de Nadal, Igualada Comerç UBIC ha preparat una nova promoció, de la qual us informem en continuació. Amb l’objectiu de promoure estalvi energètic, i contribuir en la preservació del Medi Ambient, Igualada Comerç UBIC regala més de 3.000 premis ecològics, amb un valor total de més de 10.000 euros , entre bicicletes elèctriques, bombetes de baix consum i llanternes led.

No és la primera vegada que Igualada Comerç UBIC impulsa campanyes de promoció i sensibilització que tenen com l’objectiu estalvi energètic, reducció de residus, i en general politiques que promouen la preservació de Medí Ambient.

Ara, quan tothom destaca l’importància d’elaboració de plans d’estalvi energètic, Igualada Comerç UBIC ha sapigut enginyar-se-la per complir dos objectius. Per una banda, realitzar una atractiva campanya promocional nadalenca, amb més de 3.000 regals, i amb un import total de més de 10.000 euros.

De fet, per al sector comercial introduir millores ambientals ha de suposar, avui dia, a més d’una important contribució al medi ambient i a la qualitat de vida, una millora en la qualitat del servei i en la competitivitat. Les millores ambientals són molt ben acollides per part dels clients i són, per tant, un element que marca la diferència entre un comerç de qualitat i modern, enfront d’un comerç desfasat i poc atractiu.

Per l’altre banda, es tracta de fer una tasca sensibilitzadora adreçada al públic i clients de casa nostra, i d’aquesta manera dessenvolupar un rol social proactiu, com tantes vegades ha fet i està fent elcomerç. Els responsables confien, que ara, per les èpoques nadalenques, la citadania està més disposada a percebre els missatges en diferenst suports que acompanyen la campanya.

No necessitem quilowatts! Necessitem llum, necessitem poder llegir, necessitem capacitat de desplaçament, en definitiva necessitem informació i coneixements.

Les bombetes tradicionals (incandescents), per exemple converteixen en calor el 90 % de l’energia i només el 10 % en llum. Si canviem les tres bombetes de més consum de la casa per les equivalents de baix consum, l’estalvi al cap de cinc anys vorejarà el 300 euros.

El millor desplaçament és el que es fa en bicicleta, a peu, o en transport públic. Cal minimitzar els desplaçaments en vehicles que no siguin la bicicleta i evitar al maxim l’ús de l’automobil o la motocicleta. Una bona substitució de motocicleta és la bicicleta elèctrica.

Les bases de la campanya preveuen que amb qualsevol compra, els establiments d’Igualada Comerç UBIC, regalaran, segons el seu criteri, una butlleta als seus clients. Tots els comerços reben 200 butlletes. En el cas d’acabar-les, es poden demanar més fins a esgotar les existències. N’hi ha més de 3.000 premis directes (bicicletes elèctriques/bombetes ecològiques/llanternes). En el cas que hagi tocat un premi-regal directe, l’afortunat haurà de passar per l’oficina d’Igualada Comerç UBIC (c/La Torre , 5) a recollir-ho. La durada de la campanya és fins a esgotar les existències.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web