Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA TARGETA IGUALADA COMERÇ REGALA CENTENARS DE PREMIS DURANT AQUESTES FESTES

TARGETA IGUALADA COMERÇ REGALA CENTENARS DE PREMIS DURANT AQUESTES FESTES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç UBIC continua amb un bon ritme la implantació de la Targeta Igualada Comerç. Aprofitant aquestes festes nadalenques, s’han posat en marxa dues campanyes promocinals per donar-la a conèixer més encara, fomentar el seu ús i implantar-la el màxim possible al territori.

Cava, comprant amb la Targeta Igualada Comerç
Cava, comprant amb la Targeta Igualada Comerç
Des de la setmana passada està en marxa la campanya amb Caves Bohigues que regalen 150 ampolles de cava amb la targeta Igualada Comerç UBIC, comprant en diferents establiments associats amb la targeta Igualada Comerç UBIC. Per cada import acumulat de més de 60 €, es regalara una ampolla de cava de Caves Bohigues.

Fuet amb Plana de Vic
Fuet amb Plana de Vic
Però això no és tot. A partir d’aquesta setmana, es posa en marxa la campanya amb Cooperativa Plana de Vic , que en aquest cas regalara 180 fuets. Comprant en establiments associats amb la targeta Igualada Comerç UBIC, s’aconsegueix un regal directe, el fuet de Plana de Vic.

Les dues promocions són vàlides fins el 30 de gener de 2010, o fin d’existències. Per recollir aquests obsequis, cal portar el tiquet del premi i passar per les oficines d’Igualada Comerç UBIC, al carrer de la Torre , 5

Recordem que amb aquesta targeta, tant els comerciants com usuaris tenen una sèrie d’avantatges. Aquests acords, són fruit dels acords que Igualada Comerç UBIC ha anat i anirà arribant, amb institucions i empreses. A nivell particular els usuaris poden gaudir d’un descompte del 25% als parquímetres municipals i al pàrquing de l’Hospital.

La comissió d’utilització per als comerciants per les compres fetes amb la targeta és del 0,5 per cent, un descompte, avui per avui, immillorable. Pel que respecta als associats de l’entitat, n’hi ha a la disposició Servei Premi@, una plataforma de fidelització de clients. El Servei Premi@ permet una gran varietat de segmentació i així, realitzar campanyes totalment personalitzades. Igualada Comerç UBIC ja està realitzant aquestes promocions en els comerços associats, de moment amb Vins i Caves Bohigas i la coopeativa Plana de Vic. També, el mateix comerciant pot fer promocions, això sí, només als clients de la seva botiga.

Igualada Comerç UBIC ha lluitat fort i durant molts anys, perquè els socis tinguin un sistema de fidelització d’aquestes característiques. Tots els associats els que estan interessats en formar part d’aquesta iniciativa d’Igualada Comerç UBIC, poden posar-se en contacte amb l’entitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web