Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ELS PREMIS D’IGUALADA COMERÇ UBIC CAUEN COM PLUJA D’AQUESTS DIES

ELS PREMIS D’IGUALADA COMERÇ UBIC CAUEN COM PLUJA D’AQUESTS DIES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La foto de la premiada
La foto de la premiada
Igual com la neu i la pluja que aquest dies estan caient sobre Igualada, també n’hi ha un allau de premis que Igualada Comerç UBIC està repartint entre els clients de comerços de la nostra ciutat. Són ja centenars de persones que han passat per la seu de l’entitat pe recollir les bombetes i les lllanternes led. No obsant això, sembla ser que els premis de més valor són els que sorten amb més facilitat. De fet ja són tres persones als que ja els han tocat les bicicletes electriques. Setmana passada ja s’informava del primer premiat, i aquesta setmana já hi són dos agraciats. Es tracta de la Montserrat Mateo Martínez, veina de Santa Margarida de Montbui. Dels nervis i gran sorpresa no va poder assegurar en quin comerç va adquirir la butlleta premiada, però segon ella, probablement es tractava de la Pastisseria Pla , o Calçats Viffer.

D’altra banda, Ana Escala Pujado, veina de Capellades, va comentar que havia realitzat la seva compra a Confeccions Junyent, però com no s’esperava cap premi, no havia obert la butlleta fins arribar a casa. Un cop alli, es va recordar de la campanya llegint la notícia que havien publicat els mitjans de comunicació locals del nom del primer guanyador.

Per aquest motiu, els organitzadors recomanen sempre que els clients comprovin les seves butlletes, perquè pot tocar a la persona que menys s’ho espera. D’altra banda, encara que n’hi ha molts premis encara per repartir i quatre bicicletes electriques estan esperant els seus propietaris, cal afanyar-se, perquè els dies passen ràpid.

Recordem que les bases de la campanya preveuen que amb qualsevol compra, els establiments d’Igualada Comerç UBIC, regalen, segons el seu criteri, una butlleta als seus clients. Tots els comerços reben 200 butlletes. En el cas d’acabar-les, es poden demanar més fins a esgotar les existències. N’hi ha més de 3.000 premis directes (bicicletes elèctriques/bombetes ecològiques/llanternes). En el cas que hagi tocat un premi-regal directe, l’afortunat haurà de passar per l’oficina d’Igualada Comerç UBIC (c/La Torre , 5) a recollir-ho. La durada de la campanya és fins a esgotar les existències.

Recordem que Igualada Comerç UBIC realitza durant la campanya de Nadal diferents activitats, promovent la ciutat amb postals d’Igualada, la tarjeta d’Igualada Comerç amb la qual s’estan regalant centenars del premis, i com colofó, s’esta portant a terme la pròpia campanya nadalenca que té com l’objectiu estalvi energètic, reducció de residus, i en general politiques que promouen la preservació de Medí Ambient.

Igualada Comerç UBIC regala, entre d’altres coses, les bombetes de baix consum, amb un estalvi al cap de cinc anys vorejarà el 300 euros.

El millor desplaçament és el que es fa en bicicleta, a peu, o en transport públic. Cal minimitzar els desplaçaments en vehicles que no siguin la bicicleta i evitar al maxim l’ús de l’automobil o la motocicleta. Una bona substitució de motocicleta és la bicicleta elèctrica.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web