Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA AMB UNS ALTRES ULLS-ARA DE MANERA VIRTUAL,TRAVÈS DE WWW.UBIC-IGUALADA.COM

IGUALADA AMB UNS ALTRES ULLS-ARA DE MANERA VIRTUAL,TRAVÈS DE WWW.UBIC-IGUALADA.COM

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Excel·lent acceptació que esta tenint la campanya “Igualada amb uns altres ulls”-les postals d’Igualada, han creat un nou tipus de demanda entre els clients dels establiments comercials igualadins. És tracta de postals virtuals, la manera més fàcil d’aconseguir tots nou models de postals de la nostra ciutat. A més a més, de 40.000 exemplars repartits entre els comerços, ja no es pot trobar quassi cap model. Per l’altre banda, els ciutadans que no podien trobar les seves postals preferides, trucaven als responsables de l’entitat per asabenatar-se dels llocs on encara es podien localitzar. Per aquest motiu, des d’Igualada Comerç UBIC, s’ha decidit penjar les postals en el format de pdf, per tal que tots els interessats les puguin descarregar comodament des de la pàgina web de l’entitat, www.ubic-igualada.com .

Recordem que Igualada Comerç UBIC ha editat una sèrie de nou postals de la nostra ciutat. Els autors de les postals són dos fotografs igualadins, Manel Hidalgo, el veterà cronista de la nostra ciutat i l’Eliana Tusell, una jove promesa igualadina, enamorada de la fotografia artística. Els nou models de les postals porten, cadascú, l’imprenta personal del seu autor, encara que transmeten unes imatges d’una ciutat viva, dinàmica i alegre. En definitiva, unes imatges, que molts de nosaltres que vivim a la ciutat, no les hem captat.

Aquesta és la nova campanya de promoció turística i comercial de la ciutat que consistia en el·laboració i distibució posterior de postals d’Igualada entre els associats d’Igualada Comerç UBIC. A més a més de d’enviar les postals als seus amics i familiars, felicitant-los dates senyalades, o simplement, saludar-los, i d’aquesta manera promoure ciutat d’Igualada, segur, que més d’una persona tenia ganes de col·lecionar-les.

Encara que el principal motiu de la campanya és la promoció de la ciutat i el comerç de casa nostra, amb l’objectiu de fomentar l’interès i promore la campnya, cada postal incorpora un rasca-rasca, en lloc previst per posar segells. Els premis de rasca-rasca són en diners.

Les normes de la campanya són les següents, al realitzar qualsevol compra, els establiments associats regalaràn als seus clients una postal de la ciutat. N’hi ha nou models diferents. Tots els comerços reben 125 postals d’Igualada. Es poden fer reposicions, en el cas d’acabar la primera entrega i fins esgotar les existències. Les postals incorporen rasca-rasca. N’hi ha premis de 10 €, 3 € i de 1 €. En total, n’hi ha 3.520 € en premis. Aquests premis són directament bescanviables a qualsevol comerç associat amb Igualada Comerç UBIC en la propera compra .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web