Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CIGRONET D’ALTA ANOIA, UNA NOVA PROMOCIÓ AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

CIGRONET D’ALTA ANOIA, UNA NOVA PROMOCIÓ AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cava, comprant amb la Targeta Igualada Comerç
Cava, comprant amb la Targeta Igualada Comerç
Els responsables d’Igualada Comerç UBIC no paren de repartir els premis aconseguits amb la Targeta d’Igualada Comerç. Aprofitant aquestes festes nadalenques, n’hi ha moltes empreses que s’han interessats per posar en marxa les campanyes promocionals dels seus productes i/o donar-los a conèixer travès la Targeta Igualada Comerç. D’altra banda, Igualada Comerç UBIC d’aquesta manera fomenta l’ús de la targeta i la seva implantació el màxim possible al territorii d’Igualada i comarca.

Fuet amb Plana de Vic
Fuet amb Plana de Vic
Des de fa unes setmanes ja està en marxa la campanya amb Caves Bohigues que regalen 150 ampolles de cava amb la targeta Igualada Comerç UBIC, comprant en diferents establiments associats amb la targeta Igualada Comerç UBIC. Per cada import acumulat de més de 60 €, es regalara una ampolla de cava de Caves Bohigues.

Cigronet d´Alta Anoia amb Targeta Igualada Comerç
Cigronet d´Alta Anoia amb Targeta Igualada Comerç
Per l’altre banda, des de la setmana passada, també funcciona la campanya amb Cooperativa Plana de Vic, que en aquest cas regalara 180 fuets. Comprant en establiments associats amb la targeta Igualada Comerç UBIC, s’aconsegueix un regal directe, el fuet de Plana de Vic.

I com l’últim, peró no per final, des d’aquesta setmana, s’ha programat una campanya amb Cooperativa d’Agricultors de Calaf i Comarca. En aquest cas es regalen 200 saquets de Cigronet d’Alta Anoia. Amb la seva segona compra en establiments associats amb la targeta Igualada Comerç UBIC, els clients aconsegueixen un regal directe, el saquet de Cigronet d’Alta.

Totes tres promocions són vàlides fins el 31 de gener de 2010, o fin d’existències. Per recollir aquests obsequis, cal portar el tiquet del premi i passar per les oficines d’Igualada Comerç UBIC, al carrer de la Torre , 5

Recordem que amb aquesta targeta, tant els comerciants com usuaris tenen una sèrie d’avantatges. Aquests acords, són fruit dels acords que Igualada Comerç UBIC ha anat i anirà arribant, amb institucions i empreses. A nivell particular els usuaris poden gaudir d’un descompte del 25% als parquímetres municipals i al pàrquing de l’Hospital.

La comissió d’utilització per als comerciants per les compres fetes amb la targeta és del 0,5 per cent, un descompte, avui per avui, immillorable. Pel que respecta als associats de l’entitat, n’hi ha a la disposició Servei Premi@, una plataforma de fidelització de clients. El Servei Premi@ permet una gran varietat de segmentació i així, realitzar campanyes totalment personalitzades. Igualada Comerç UBIC està realitzant aquestes promocions en els comerços associats, de moment amb Vins i Caves Bohigas, la cooperativa Plana de Vic, i amb . També, el mateix comerciant pot fer promocions, això sí, només als clients de la seva botiga.

Igualada Comerç UBIC ha lluitat fort i durant molts anys, perquè els socis tinguin un sistema de fidelització d’aquestes característiques. Tots els associats els que estan interessats en formar part d’aquesta iniciativa d’Igualada Comerç UBIC, poden posar-se en contacte amb l’entitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web