Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ UBIC FELICITA ALS IGUALADINS I IGUALADINES LES FESTES AMB LA TRADICIONAL NADALA DE LA CAMPANYA

IGUALADA COMERÇ UBIC FELICITA ALS IGUALADINS I IGUALADINES LES FESTES AMB LA TRADICIONAL NADALA DE LA CAMPANYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Portada de la felicitació de Nadal´09
Portada de la felicitació de Nadal´09
Per setè any consecutiu, Igualada Comerç UBIC ha enviat a totes les llars d’Igualada la felicitació de les festes nadalenques d’enguany en forma d’una postal de Nadal, que tenia com a imatge principal el dibuix guanyador de la popular campanya "L’escola dels meus somnis". L’altra cara de la postal la formaven els dibuixos dels guanyadors per cursos d’aquesta tradicional i participativa campanya de l’entitat.

A més a més, les postals d’enguany incorporen també les imatges de les dues campanyes que l’entitat actualment porta a terme. Una és la de “Igualada Comerç x una escola a l’Índia”, amb el que s’intenta aprofitar els últims dies abans de recollida de guardioles solidàries. L’altre imatge és de la Campanya de Nadal de l’enguany, on Igualada Comerç UBIC regala més de tres mil regals entre bicicletes elèctriques, bombetes de baix consum i llanternes led.

El guanyador del concurs "L’escola dels meus somnis" i la imatge de la postal d’Igualada Comerç UBIC de 2009 és Adrià Cerezo, alumne de 4art de Primària del Col·legi Maristes. Els altres guanyadors per cursos són:

MANEL AGUILERA - 6e Primària, CEIP Ramon Castelltort

ALBA TORT – 5é Primària, Col·legi Maristes

ALBA FERRER - 3r Primària, CEIP Emili Vallès

MARTINA TING - 2n Primària, Col·legi Monalco

IVAN ROCHE - 1r Primària, Col.legi Monalco

ROGER DALMASES - Ed. Infantil 5 anys, Col·legi Maristes

MARIA ELNA GÜELL- Ed. Infantil 4 anys, Col·legi Mare del Diví Pastor

Classe de les formigues A - Ed. Infantil 3 anys, Col·legi St. Josep

Dors de la felicitació de Nadal ´09 amb els guanyadors per cursos
Dors de la felicitació de Nadal ´09 amb els guanyadors per cursos

Com cada any, els organitzadors i la comissió estaven debatent fins l’últim moment per escollir el millor dibuix i al seu temps la postal per la campanya de Nadal. Cada vegada que semblava que s’arribava a una decisió, es tornava a votar de nou. Entre els més de cent petits artistes hi havia molts que podien optar per al primer premi.

Desprès de les vacances de Nadal, Igualada Comerç UBIC començara a tornar els dibuixos i obsequiarà a tots els alumnes que tenen els seus quadres exposats als establiments associats. De fet, fins el final d’aquesta setmana, tothom tindrà l’oportunitat d’admirar aquestes petites obres d’art exposades pels diferents establiments comercials d’Igualada Comerç UBIC.

Campanya amb les escoles "L’escola dels meus somnis" és una campanya promocional que s’organitza per setè any consecutiu, entre el mes d’octubre i el mes de desembre de 2009. És una cita ineludible pels alumnes de la ciutat. Aquesta popular promoció s’ha convertit en una activitat molt consolidada i una cita al que els alumnes d’Igualada esperen amb la impaciència i molta il·lusió. L’èxit de la campanya és de tal magnitud que fins i tot algunes altres institucions i ajuntaments han volgut “copiar” l’experiència d’Igualada, però l’impacta que provoca la campanya d’Igualada Comerç UBIC no té comparació. Els responsables creuen que aquesta promoció demostra d’una manera perfecta la tasca social i la vinculació del comerç de casa nostra amb la ciutat i molt especialment amb una part de la població, tant important per a tothom, com són els nens i nenes de les escoles igualadines.

Es tracta, doncs, d’una campanya socio-promocional que té com objectiu la participació d’alumnes d’escoles d’Igualada que van dibuixar una escola imaginària, o l’escola dels seus somnis. Els millors dibuixos estan exposats als aparadors dels comerços participants, fins al final de la campanya. Un dels objectius de la campanya és crear un circuït comercial i que el públic vagi visitant les botigues on seran exposats els dibuixos premiats. Cal recordar que la campanya de dibuix està vinculada amb la campanya solidària, liderada pel Igualada Comerç UBIC i que té com l’objectiu fer una escola a Anantapur, a l’Índia. La campanya es realitza amb l’estreta col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer.

El temari era bastant ampli i les possibilitats múltiples, això sí, les tècniques, els formats i els material eren iguals com els anys anteriors la ciutat o algun element característic de la mateixa. Els participats són els alumnes d’educació infantil (3 cursos) i educació primària (6 cursos), en total 9 cursos per escola. Els millors dibuixos són assignats i exposats als aparadors dels comerços participants.

Com els altres anys, els organitzadors poden presumir que hi van participar totes les escoles igualadines amb aquesta original activitat, dotze en total: CEIP Emili Vallès, CEIP P. Ramon Castelltort, Col·legi Mare del Diví Pastor, Col·legi Maristes, Col·legi Sant Josep, Col·legi Monalco, Col·legi Igualada, CEIP Gabriel Castellà, Col·legi Jesús Maria, Escola Mowgli, Escoles de l’Ateneu i CEIP Garcia Fossas.

En l’arxiu adjunt es pot trobar la relació dels tots alumnes participants en la campanya.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web