Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ UBIC I CONVERSIA SIGNEN UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DE DADES

IGUALADA COMERÇ UBIC I CONVERSIA SIGNEN UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DE DADES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Firma del conveni amb Conversia
Firma del conveni amb Conversia
Setmana passada a la seu d’Igualada Comerç UBIC es va firmar el conveni de col·laboració entre Igualada Comerç UBIC i la Consultora en Serveis de Protecció de Dades, Conversia. El citat conveni té com objectiu facilitar als comerciants el compliment del establert en la “Llei Orgànica de Protecció de Dades 15-1999” (LOPD). Aquesta llei estableix una sèrie d’obligacions per a les empreses i professionals.

Dins del seu continuú afany de proporcionar als seus associats nous serveis, promocions i ofertes, Igualada Comerç UBIC d’aquesta manera ofereix als interessats els serveis de consultoria, auditoria i formació de Conversia amb l’objectiu de generalitzar en els mateixos l’adequació a les exigències de la mateixa llei.

Conversia, es una consultoria dedicada en l’Assessorament, Formació i Auditoria a les empreses, especialment en en l’àmbit de Prestació de Serveis en l’àmbit de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). Els serveis que Conversia oferix a les empreses consisteixen en identificació, classificació i alta de fitxers en l’Agència de Protecció de Dades, redacció i manteniment del Document de Seguretat de les empreses, auditoria anual, assistència legal davant inspeccions de l’Agència de Protecció de Dades, formació del personal de l’empresa, xerrades formatives i conferències sobre Protecció de Dades, etc.

Conversia, com a compliment als seus serveis, ofereix una promoció exclusiva als associats d’Igualada Comerç UBIC:

-Cursos en Protecció de Dades, 100% subvencionats per a les empreses (a partir d’un treballador), amb els quals s’aconseguirà la conscienciació i formació del personal davant de la LOPD. S’obsequia al client amb el servei en Protecció de Dades per a la seva empresa. Aquest servei inclou: Alta de fitxers, document de seguretat, assistència i defensa Jurídica. L’adaptació de la seva empresa a la LOPD l’hi pot sortir a cost 0.

Conversia disposa d’una Assegurança de Responsabilitat Civil per a aquelles deficiències en el servei que puguin ocasionar una sanció al client per part de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. El client quedarà cobert sempre que el contracte estigui en vigor.

Els serveis d’adequació a la LOPD seran oferts mitjançant pressupost personalitzat a cada empresa del col·lectiu.

Conversia oferirà, opcionalment, el curs “La protecció de dades i els empleats” i posteriors versions, en format a distància. Els clients tindran l’opció de tramitar les subvencions de formació contínua per a empleats que ofereix FORCEM o FUNDACIÓ TRIPARTITDA.

Com promoció, i gràcies al present conveni de col·laboració, per a empreses que adquireixin el curs de formació anterior a un preu de 420 € per alumne, amb un mínim d’alumnes que especificarà Conversia en cada cas, Conversia obsequiarà els serveis en Protecció de Dades d’Alta de Fitxers, Redacció del Document de Seguretat, Auditoria i Defensa jurídica.

El incompliment de la LOPD i el seu Reglament de desenvolupament, que va entrar en vigor el passat mes d’abril de 2009, pot ocasionar sancions de fins a 600.000 €.

El conveni, firmat inicialment amb una durada de dos anys, el van signar per una banda el Sr. Jordi Martínez i Seuba amb, en representació de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada, i el Sr. Jaume Escolà Eroles, en representació de Conversia Proteccion de Dades sl.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web