Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ UBIC I LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA ORGANITZEN EL CURS DE PHOTOSHOP

IGUALADA COMERÇ UBIC I LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA ORGANITZEN EL CURS DE PHOTOSHOP

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Cursos d´Igualada Comerç UBIC
Quantes vegades molts comerciants han volgut conèixer els aspectes, sobretot pràctics, del tractament d’imatges amb Photoshop. Segur que, més d’un d’ells s’han quedat frustrats al no poder obtenir imatges, manipular-les, retocar-les, modificant colors, efectes especials, realitzar muntatges, etc., per poder fer la seva pròpia publicitat i comunicació.

Per aquest motiu, Igualada Comerç UBIC i la Confederació de Comerç de Catalunya informen qua han programat per als seus associats i de forma totalment gratuïta un curs de formació, concretament de Photoshop. L’horari d’esmentat curs és de 15,00 a 17,00 hores i compte, en total de 30 hores. Es realitzarà els següents dies, 24 i 26 de febrer i 2-3-5-9-10-12-16-17-19-23-24-26 i 30 de març.

El curs de Photoshop tindrà el següent temari i contingut:

-Imatges (tipus, inserir, ocultar, retallar)

-Color (profunditat,sistemes,resolucions,control)

-Arxius (tipus,grandaria)

-Eines (paletes, capes,selecció,màscara)

-Perifèrics

-Filtres


El curs s’impartirà a Ceina, Av. Europa, 7-9 (poligon Les Comes), d’Igualada, Com què les places són limitades, es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. Data limit per fer inscripcions és de 12 de febrer.

Per a més informació i inscripcions cal trucar al telèfon 938 051 419, passar per Igualada Comerç UBIC , c/La Torre , 5, enviar un e-mail a ubic@ubic-igualada.com ,

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web