Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ UBIC FIRMA UN NOU ACORD DE COL·LABORACIÓ, ARA AMB L’EMPRESA TAXISIGUALADA.COM

IGUALADA COMERÇ UBIC FIRMA UN NOU ACORD DE COL·LABORACIÓ, ARA AMB L’EMPRESA TAXISIGUALADA.COM

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Firma del conveni
La setmana passada es va firmar un conveni de col·laboració entre Igualada Comerç UBIC i Taxisigualada.com, empresa amb més de 15 anys d’experiència, tant en el sector del transport comercial com en altres tipus de vehicles.

Igualada Comerç UBIC des de fa anys treballa en l’ampliació constant dels seus serveis, intentant buscar els millors acords i convenis que contibueixen en la reducció de les despeses en la gestió diaria dels negocis comercials. L’entitat farà la difusió institucional dels serveis de taxi entre els seus socis mitjançant aquest acord de col.laboració,precisament amb l’objectiu de facilitar als associats el transport per motius professionals, o com un servei adicional que poden posar els esabliments comercials, pel seus clients.

Taxisigualada.com es dedica a desplaçaments i recollides personalitzades en aeroports i estacions, hotels, oficines, reunions, entrega de documentacions i paqueteria, serveis urbans i interurbans, cerimònies i sopars d’empresa., ssistències en viatge i Mutues d’Accidents, rutes diàries pactades i viatges de llarg recorregut, etc.

Taxisigualada.com posa a disposició dels socis d’Igualada Comerç UBIC la possibilitat de beneficiar-se de 12 %. de descomptes exclusius , en tots els seus serveis. Aquests descomptes tindran la mateixa vigència del conveni, que és fins el gener de 2011, podent-se prorrogar automàticament per períodes anuals.

A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu.

El conveni el van firmar d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, en nom i representació d’Igualada Comerç UBIC i de l’altra el Sr. Ricard Tomás Plaza, en nom i representació de Taxisigualada.com.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web