Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA DISSABTE, DIA 6 DE MARÇ, DIGUES-HO NOMÈS ALS TEUS MILLORS AMICS!-BOTIGA AL CARRER!

DISSABTE, DIA 6 DE MARÇ, DIGUES-HO NOMÈS ALS TEUS MILLORS AMICS!-BOTIGA AL CARRER!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge de la promoció d´enguany
Igualada Comerç UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 6 de març, l’entitat està preparant la 27à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de la temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitzaIgualada Comerç UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

Igualada Comerç UBIC ha preparat una forta campanya publicitària i una sèrie d’activitats com maquillatge infantil, exposicions, inflables i atraccions que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web