Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ UBIC FIRMA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB GC JUNYENT PRAT

IGUALADA COMERÇ UBIC FIRMA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB GC JUNYENT PRAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Moment de la firma del conveni
Moment de la firma del conveni
Igualada Comerç UBIC treballa constantement en l’ampliació dels seus serveis, intentant buscar els millors acords i convenis que contibueixen en la reducció de les despeses en la gestió diaria dels negocis comercials.

Per aquest motiu, el divendres passat a la seu de l’entitat es va firmar un conveni de col·laboració entre Igualada Comerç UBIC i GC Junyent Prat, correduria d’assegurances. GC Junyent Prat te com l’objectiu la contractació, gestió, intermediació i administració d’assegurances de tota índole.

GC Junyent Prat posa a disposició dels tots els socis d’Igualada Comerç UBIC la polissa multirisc de comerç, amb denominació polissa “Igualada Comerç UBIC”, amb tarifes exclusius, de 25 % més econòmiques de la mitjana del mercat. Aquests descomptes tindran la mateixa vigència del conveni, que és fins el febrer de 2011, podent-se prorrogar automàticament per períodes anuals.

L’entitat farà la difusió institucional de la polissa de comerç “Igualada Comerç UBIC” entre els seus socis mitjançant aquest acord de col.laboració, amb l’objectiu de facilitar als associats serveis i productes de GC Junyent Prat amb aquests descomptes especials.

A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu.

El conveni el van firmar d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, en nom i representació d’Igualada Comerç UBIC i de l’altra el Sr. Josep Junuyent Carillo, en nom i representació de GC Junyent Prat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web