Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES PRESÈNCIA D’IGUALADA COMERÇ UBIC AL SALÓ NUVIS I CELEBRACIONS´10

PRESÈNCIA D’IGUALADA COMERÇ UBIC AL SALÓ NUVIS I CELEBRACIONS´10

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç UBIC va participar el passat cap de setmana al Saló Nuvis i Celebracions que es va celebrar al recinte Firal de Cal Carner. Aquesta mostra organitza la Fira d’Igualada amb la col·laboració d’Igualada Comerç UBIC. Encara que la crisi afecta el sector comercial, aquest esdeveniment va reunir més de seixanta professionals del sector de celebracions i festes.

Igualada Comerç UBIC va aprofitar la seva assistència donant a conèixer les nombroses i inminents iniciatives, activitats i promocions que l’entitat porta a terme. Amb aquest objectiu es va presentar la Botiga al Carrer, que es realitzarà el dissabte, dia 6 de març, amb una original promoció. A tots els visitants del Saló Nuvis s’els va entregar un val que en poden bescanviar el dia de la Botiga al Carrer per una originla caixa de bombons d’Igualada Comerç UBIC.

D’altra banda es va promoure la Targeta Igualada Comerç, amb les nombroses avantatges i descomptes que hi porta, com per exemple 25 % de descompte a les zones blaves i al pàrquing de l’hospital, descomptes amb Taxisigualada.com, tarifes avantatgoses en Cinema Kursal, importants descomptes amb Karting Parcmotor de Castellolí, a més a més de promocions i regals directes, com ara regals de fuet de Cooperativa Plana de Vic, cava de Caves Bohigues, regal d’entrada per Caixaforum, etc.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web