Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA DIGUES-HO NOMÈS ALS TEUS MILLORS AMICS!-BOTIGA AL CARRER,

DIGUES-HO NOMÈS ALS TEUS MILLORS AMICS!-BOTIGA AL CARRER,

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb aquest títol, Igualada Comerç UBIC convida a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat pel dissabte dia 6 de març, a la 27à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de la temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

Entre d’altres activitats d’animació que es faran al llarg d’aquest dia, es realitzarà un sorteig amb més de 2.000 € en premis. Les butlletes pel sorteig, que s’estan repartint als clients, un cop complementades, es poden dipositar a Igualada Comerç UBIC fins el dia 5 de març i el mateix dia de la Botiga al Carrer, a la carpa situada a la Rambla St. Isidre.

A més a més, Igualada Comerç UBIC ha preparat una forta campanya publicitària i una sèrie d’activitats com maquillatge infantil, exposicions, inflables i atraccions que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. A la Plaça de Cal Font n’hi haurà instal·lació de mostra i punt d’informació sobre l’energia solar fotovoltaica. També n’hi haurà a la Plaça de Cal Font, com a la Plaça de l’Ajuntament espectaculars exhibicions de BMX. A la Plaça de la Creu hi serà Mostra i tast de productes del barri St. Agustí, i al carrer Sant Simplici, Tallers de Cuina infantil adreçats a menuts de 4 a 12 anys. (aquestes dues coordinades per l’oficina del Barri St. Agustí). També, a la mateixa Plaça, Igualada Solidària tindrà un estand conjunt per Haití, actuacions de grup folclòric de Republica Dominicana, una xocolatada, inflables, i una cercavila de grup folcloric bolivià.

No obstant això, una de les accions més importants serà a la Rambla St. Isidre, amb l’exposició sobre els projectes de la Fundacion Vicente Ferrer i la projecció del documental "Construint Somnis Impossibles”. Allí, a les 12 hores, es farà l’entrega oficial de taló per fer escola a Anantapur, Índia, amb la presència del director de la Fundació a Espanya, Sr. Jordi Folgado i les autoritats locals.

Cartell de la campanya
Recordem que la campanya per fer una escola a Anantapur, ja va començar a final del mes de setembre amb la Tómbola Solidària , i després, amb la projecció del documental i l’exposició Construint Somnis Impossibles coproduït per Ràdio Igualada i Conca TV. Gràcies a la col.laboració dels comerços associats a Igualada Comerç i molts altres igualadins, es va realitzar aquesta acció que servirà per enviar els recursos per fer una escola al poble de Mukundapuram, allà on actua des de fa més de 40 anys la Fundació Vicenç Ferrer. Al llarg del segon semestre de l’any passat, i gràcies a l’èxit de la Tómbola Solidària , dels patrocinadors, dels realitzadors del documental Construint Somnis Impossibles, i les Guardioles Solidàries, es va arribar a la xifra de quasi 8.300 euros, l’import necessari per realitzar el projecte.


Aquesta campanya ha estat impulsada per Igualada Comerç UBIC i ha volgut donar suport a quatre voluntaris igualadins de la Fundació Vicenç Ferrer, que el passat mes de juny van ser a l’Índia per fer un documental dels 40 anys de la Fundació. Els igualadins van viure, en primera persona, els funerals d’estat per la mort del cooperant català.

Arran d’aquesta experiència que va marcar profundament l’entitat i aprofitant l’esdeveniment d’entrega de taló, Igualada Comerç UBIC avança que de caràcter immediat comença una campanya de suport a la candidatura de la Fundacion Vicente Ferrer al premi Nobel de la Pau. Amb aquest objectiu l’entitat convida través dels mitjans de comunicació locals, per la seva pàgina web i través del Facebook a tots els igualadins i visitants de la nostra ciutat a prendre part activa amb aquesta iniciativa i el dissabte, dia 6 de març, s’acostin a l’estand d’Igualada Comerç UBIC, situat a la Rambla Sant Isidre i firmin el suport a la Fundación Vicente Ferrer al Premi Nobel de la Pau.

L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web