Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES AVANTATGES AL KARTING PARCMOTOR AMB TARGETA IGUALADA COMERÇ

AVANTATGES AL KARTING PARCMOTOR AMB TARGETA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Moment de la firma del conveni
Moment de la firma del conveni
S’està ampliant ràpidament la llista dels convenis que ofereixen descomptes i avantatges a l’hora d’utilizar la Targeta Igualada Comerç.

El dimarts, dia 2 de març s’acaba de firmar un nou conveni entre Igualada Comerç UBIC i Karting Parcmotor, que permet utilitzar les seves noves i lluents instal·lacions del Parcmotor de Castellolí amb grans descomptes. Karting Parcmotor té com objectiu el lloguer de karts i la comercialització d’aquest servei en el centre Parcmotor Castellolí.

Concretament, el conveni preveu els descomptes del 20 % els dies laborables i del 10 % els dies festius a tots els clients que presentin la Targeta Igualada Comerç UBIC.

L’entitat farà la difusió institucional dels serveis i descomptes oferts per Karting Parcmotor a través dels mitjans de comunicació al seu abast, així com el contingut i avantatges d’aquest conveni entre els clients de la targeta Igualada Comerç amb l’objectiu de facilitar-los i informar-los d’avantatges a l’hora d’utilitzar-la.

Igualada Comerç UBIC destaca el fet que els clients podran adquirir aquesta targeta de manera gratuïta i que properament n’hi haurà dels nous convenis que oferiran als seus clients descomptes, com per exemple gasolineres, tallers mecànics, etc.

El projecte de la targeta està promogut des del comerç d’Igualada, demostrant així la voluntat de convertir-la en una veritable targeta ciutadana que també servirà per donar facilitats i avantatges a serveis i equipaments municipals de la nostra ciutat.

El conveni el van firmar d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, president d’Igualada Comerç UBIC, i d’altra, Edim Castells Galí en representació de Karting Parcmotor.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web