Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LES OBRES DE L´ESCOLA CIUTAT D´IGUALADA DE MUKUNDAPURAM (ÍNDIA) COMENÇARAN EL MES VINENT

LES OBRES DE L´ESCOLA CIUTAT D´IGUALADA DE MUKUNDAPURAM (ÍNDIA) COMENÇARAN EL MES VINENT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Els parlaments de les autoritats
Els parlaments de les autoritats
Igualada Comerç va entregar aquest passat dissabte, en el decurs de la Botiga la Carrer, els 8.285,71 euros al Director General de la Fundació Vicenç Ferrer, Jordi Folgado, amb l’objectiu de construir una escola al districte d’Anantapur, al sud de l’Índia.


Dissabte va culminar la campanya que els comerços de la ciutat d’Igualada van encetar el passat mes de setembre, i que tenia com a objectiu aconseguir els recursos necessaris per construir una escola per a la Fundació Vicenç Ferrer a l’Índia. D’aquesta manera, aprofitant la celebració de la Botiga al Carrar, Igualada Comerç va fer entrega del xec al Director General de la Fundació , Jordi Folgado, que va estar acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Jordi Aymamí, pel president d’Igualada Comerç, Jordi Martínez, i per d’altres autoritats locals. Durant la seva visita a Igualada, Jordi Folgado va avançar que les obres de l’escola Ciutat d’Igualada a Mukundapuran "podrien començar ja el mes vinent. Una vegada ja tenim tots els recursos, l’inici de les obres és imminent ". Folgado remarca que "les obres tindran una durada d’un any, 14 mesos a molt estirar. Amb l’acte que s’ha fet avui a Igualada s’ha unit Igualada amb la Fundació , però també amb l’Índia. És per això, que seria important, que després de l’esforç que han fet moltes persones com els voluntaris de la Fundació , i Igualada Comerç, una delegació de la ciutat ens visitès a Anantapur per tal d’assistir a la inauguració de l’escola de Mukundapuram.

Per la seva banda, el president d’Igualada Comerç, Jordi Martínez, va fer un repàs de les activitats que la seva entitat va dur a terme per aconseguir els recursos per construir l’escola, com ara la Tómbola Solidària de la Fira de Setembre, les guardioles repartides pels comerços i botigues de la ciutat, i sumant-se a les projeccions del documental Construint Somnis Impossibles de Conca TV i Ràdio Igualada. Martínez va afirmar que "la campanya ha estat un èxit, i m’agradaria destacar l’esforç que han fet els comerços i les botigues que en uns temps difícils per a la nostra comarca s’han abocat amb aquesta campanya ". Pel que fa a l’alclade d’Igualada, Jordi Aymamí, va tancar els parlaments abans de l’entrega del xec. Aymamí va "destacar la sensibilitat de tota la gent que s’ha implicat en aquesta campanya, i va remarcar que accions com aquestes són necessàries per treballar pelgats amb l’objectiu de construir un món millor ".


Al llarg de tota la jornada de la Botiga al Carrer es va projectar a la Rambla d’Igualada el documental Construint Somnis Impossibles, i a la vegada es va poder veure l’exposició que porta el mateix nom i que reflecteix el treball que realitza la Fundació Vicenç Ferrer a l’Índia. L’acte de dissabte també va servir per recollir unes 300 signatures de suport a la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer amb l’objectiu d’aconseguir el Premi Nobel de la Pau.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web