Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES GUIA COMERCIAL I SECTORIAL D’IGUALADA COMERÇ UBIC

GUIA COMERCIAL I SECTORIAL D’IGUALADA COMERÇ UBIC

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Guies comercials d´Igualada Comerç UBIC
Guies comercials d´Igualada Comerç UBIC
Igualada Comerç UBIC ha tornat a elaborar la Guia comercial i sectorial d’Igualada amb una extensa i completa relació de comerços associats dins de l’entitat. La Guia conté un plànol actualitzat de la nostra ciutat, a més a més d’una ampliació de la zona d’excel·lència comercial. Els comerços estan distribuïts per sectors i tots tenen les seves coordenades, perquè els puguin trobar mes fàcilment en el mapa. El format, més petit i manejable, té la informació útil de la ciutat.

L’entitat ja ha distribuït les guies als comerços associats. Si algun establiment vol més exemplars per repartir entre els seus clients, o algun particular els necessita, cal trucar a Igualada Comerç UBIC, 938 051 419 i demanar la quantitat desitjada, passar per l’oficina al c/La Torre , 5, o enviar correu electrònic a la ubic@ubic-igualada.com .

Igualada Comerç UBIC informa que aquesta Guia és una eina molt demanada per clients i visitants de la ciutat. Son molts ciutadans que venen de lluny i per ells significa un ajut imprescindible.

Els comerciants refien que que aquesta Guia sigui de gran utilitat als clients de tota la comarca i d’exterior i al mateix temps pugui solucionar qualsevol consulta.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web