Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA CANVI D´UBICACIÓ DE LA PRESENTACIÓ DEL POEC!

CANVI D´UBICACIÓ DE LA PRESENTACIÓ DEL POEC!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Donat al gran interès dels comerciants, Igualada Comerç UBIC informa que la presentació del POEC (Programes d’Orientació per als Equipaments Comercials) es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Igualada, en lloc de Sala d’Actes d’Igualada Comerç UBIC.

La presentació la faran els autors d’aquest estudi, de l’empresa Procom, amb el Raimon Serret al capdavant. La jornada es farà el dimecres, dia 14 d’abril, a les 15 hores, amb l’assistència dels responsables de comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

POEC són uns instruments idonis perquè els ajuntaments contribueixin a adaptar l’equipament comercial de les poblacions respectives a les necessitats dels consumidors i que ajuden al disseny de la ciutat mitjançant l’urbanisme comercial, en coherència amb les perspectives de desenvolupament del planejament urbanístic. Es tracta de fer encaixar dins el model global de la ciutat el model comercial corresponent.

Per aquest motiu, Igualada Comerç UBIC realitza la presentació de les principals conclusions d’aquest programa estratègic del comerç igualadí. Cal fer la confirmació d’assistència a la següent adreça electrònica: ubic@ubic-igualada.com , o bé trucant al 93 805 14 19.

Donat importància i interès del tema i del profit que es pot treure, Igualada Comerç UBIC convida a tots els interessats a assistir a aquesta jornada.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web