Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES NOVES AVANTATGES AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

NOVES AVANTATGES AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Portada targeta
Igualada Comerç UBIC acaba de firmar un nou conveni amb el qual la llista d’avantatges que ofereix la Targeta Igualada Comerç s’ha ampliat substancialment i ja són quasi deu empreses en les que, utilizant la Targeta es poden estalviar bastants diners.

En concret, es va firmar el conveni amb Llucia Joiers S.C.P. Segon aquest acord, Llucià Joiers, S.C.P. ofereix els descomptes en els seus productes a l’hora d’utilitzar la Targeta Igualada Comerç , com per exemple 10 % en els rellotges de les marques Tommy Hilfiger, D&G, Guess i Just Cavalli i polseres de l’equilibri a 33 €.

D’aquesta manera, la Targeta Igualada Comerç s’està convertint, poc a poc, en una veritable targeta ciutadana que serveix per donar facilitats i avantatges a serveis i equipaments municipals de la nostra ciutat.

Igualada Comerç UBIC destaca el fet que els clients podran adquirir aquesta targeta de manera gratuïta i que properament n’hi haurà dels nous convenis que oferiran als seus clients descomptes, com per exemple gasolineres, tallers mecànics, etc.

A més a més, Igualada Comerç UBIC mantindrà programes de cooperació amb entitats locals que treballen en tematiques socials. S’està pensant que, en un futur, per cada compra que pagui amb la targeta, “La Caixa ”, amb la col·laboració d’Igualada Comerç UBIC, cedeixi una quantitat a una ONG local.

El convenis el van firmar, d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, president d’Igualada Comerç UBIC, i d’altra, Laura Lluciá Aguilera, en representació de Llucia Joiers S.C.P..


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web