Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA TRET DE SORTIDA DE LA CAMPANYA DE LA UBIC-“LA CUINA D’IGUALADA COMERÇ”

TRET DE SORTIDA DE LA CAMPANYA DE LA UBIC-“LA CUINA D’IGUALADA COMERÇ”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Estand ple
Estand ple
Degut a gran èxit de l’any passat (es van esgotar tots els exemplars dels Llibres i totes les receptes/fitxes), Igualada Comerç UBIC torna amb la campanya promocional “La cuina d’Igualada Comerç”

Aquesta setmana, i amb el motiu de Sant Jordi, Igualada Comerç UBIC torna a engegar entre els seus clients la campanya “La Cuina d’Igualada Comerç”. Recordem que es tracta d’una campanya promocional que convida a tràves d’unes fitxes col·lecionables als clients a disfrutar comprant i cuinant a Igualada. Cada establiment associat repartirà diferents fitxes als seus clients al realitzar les seves compres. A més a més, un cop complementades 10 fitxes diferents com a mínim, Igualada Comerç UBIC obsequiarà als clients que les portin amb una pràctica carpeta per guardar-les.

Igualada Comerç UBIC ha tornat a preparar aquesta nova promoció, que tindrà un tret de sortida simbòlic amb el motiu de la Diada de Sant Jordi. Un cop complementades, les fitxes formen un llibre de cuina autòcton i de casa nostra.

El llibre “La cuina d’Igualada Comerç” no és un receptari més, sinó una aportació de casa nostra i d’alguns dels millors restaurants d’Igualada. És una guia de la cuina que es pot tastar aquí, i a partir d’ara, a les nostres llars. Única i valuosa per als quals disfruten cuinant i, després, poden dur a la taula el resultat del seu esforç. El llibre consisteix de 48 receptes, gentilesa de 9 restaurants associats amb Igualada Comerç UBIC, que han posat tota la cura per oferir menus complerts.

Per l’altre banda, la part més lúdica de la campanya està citada per la mateixa diada de Sant Jordi. Sota el títol “Fes-te la foto amb nosaltres” IGUALADA COMERÇ UBIC realitzarà el divendres, dia 23 d’abril, a la Plaça de Cal Font, activitats d’animació. A més a més de la promoció del llibre de la Cuina d’Igualada Comerç, Igualada Comerç UBIC brindara la possibilitat als clients que hagin complementat 10 fitxes diferents com a mínim, de tenir la pràctica carpeta per guardar-les. També, l’entitat tindrà un estand on n’hi haurà un plafó gran amb una divertida imatge-caricatura relacionada amb cuina, on petits i grans podran fer els seves fotos..

Però, la part que segurament, atraurà més públic, consisteix en l’oferiment gratuït per part dels restaurants col·laboradors i durant tota la jornada, dels tastets de la seva riquíssima cuina.

Evidentment, aquesta nova promoció d’IGUALADA COMERÇ UBIC, que a tràves d’uns col·lecionables convida als seus clients a disfrutar comprant i cuinant a Igualada, no s’acaba amb la Diada de Sant Jordi. S’aniràn ditribuent les fitxes fins al final d’existències. Els clients que reuneixin 10 receptes (fitxes), com a mínim, podràn recollir el quadern del llibre, o la seu de l’entitat, al c/La Torre, 5, fins al final d’existències.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web