Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES UN ALTRE CONVENI I NOVES AVANTATGES AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

UN ALTRE CONVENI I NOVES AVANTATGES AMB LA TARGETA IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Portada targeta
Igualada Comerç UBIC acaba de firmar un nou conveni, segon en pocs dies, amb el qual la llista d’avantatges que ofereix la Targeta Igualada Comerç continua creixent de manera impresionant i ja són quasi deu empreses en les que, utilizant la Targeta es poden estalviar bastants diners.

El segon conveni firmat és amb l’empresa Gessami, Teràpies Naturals. Aquest conveni preveu descomptes acordats d’un 10% utilitzant la targeta IGUALADA COMERÇ.

A més a més els 30 primers usuaris de la targeta que realitzin compres superiors a 50 € seran obsequiats directament amb un quiromassatge terapèutic totalment gratuït.

D’aquesta manera, la Targeta Igualada Comerç s’està convertint, poc a poc, en una veritable targeta ciutadana que serveix per donar facilitats i avantatges a serveis i equipaments municipals de la nostra ciutat.

Igualada Comerç UBIC destaca el fet que els clients podran adquirir aquesta targeta de manera gratuïta i que properament n’hi haurà dels nous convenis que oferiran als seus clients descomptes, com per exemple gasolineres, tallers mecànics, etc.

A més a més, Igualada Comerç UBIC mantindrà programes de cooperació amb entitats locals que treballen en tematiques socials. S’està pensant que, en un futur, per cada compra que pagui amb la targeta, “La Caixa”, amb la col·laboració d’Igualada Comerç UBIC, cedeixi una quantitat a una ONG local.

El conveni el van firmar, d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, president d’Igualada Comerç UBIC, i d’altra, el Jordi Vives i Sabaté, en representació de l’empresa Gessami, Teràpies Naturals.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web