Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE IGUALADA COMERÇ UBIC I GESSAMÍ, TERAPIES NATURALS

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE IGUALADA COMERÇ UBIC I GESSAMÍ, TERAPIES NATURALS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Moment de firma del conveni
Moment de firma del conveni
Igualada Comerç UBIC, en el seu afany de l’ampliació dels serveis dirigits als associats, acaba de firmar un altre conveni que te com l’objectiu contribuïr en la millora del benestar dels comerciants.

Amb aquest motiu, el dilluns passat a la seu de l’entitat es va firmar un conveni de col·laboració entre Igualada Comerç UBIC i GESSAMI Terapies Naturals, empresa especialitzada, que te com l’objectiu la comercialització i serveis de teràpies naturals.

GESSAMI Terapies Naturals posa a disposició dels tots els socis d’Igualada Comerç UBIC la possibilitat de gaudir de descomptes exclusius en aprofitament dels seus productes i serveis . Els descomptes acordats són del 10% a 15% en funció del servei sol·licitats. Aquests descomptes tindran la mateixa vigència del conveni, que és fins el març de 2011, podent-se prorrogar automàticament per períodes anuals.

L’entitat farà la difusió institucional d’aquest conveni i les avantatges acoradades entre els seus socis mitjançant aquest acord de col.laboració, amb l’objectiu de facilitar als associats serveis i productes de GESSAMI Terapies Naturals amb aquests descomptes especials.

A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu.

El conveni el van firmar d’una part el Sr. Jordi Martínez i Seuba, en nom i representació d’Igualada Comerç UBIC i de l’altra el Sr. Jordi Vives Sabaté, en nom i representació de GESSAMI Terapies Naturals.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web