Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL 5 DE JUNY, IGUALADA TORNA A SER LA CAPITAL COMERCIAL D’OUTLET

EL 5 DE JUNY, IGUALADA TORNA A SER LA CAPITAL COMERCIAL D’OUTLET

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Imatge de la primera edició d"Outlet al Carrer"
A més d’un mes d’antelació ja es van esgotar totes les ubicacions inicialment proposades per la tercera edició d’Outlet d’Igualada Comerç.

En només un parell de setmanes, desprès de haver informat als seus associats, a Igualada Comerç UBIC ja s’havien omplert totes les inscripcions per participar en la tercera edició d’aquesta exitosa proposta comercial, superant així en temps record totes les previsions.

Arran d’aquest interès, l’entitat va buscar les maneres per ampliar la zona i donar la possibilitat de incrementar el nombre de participants. Al final es va aconseguir afegir quassi 20 estands més, per poder ubicar els associats interessats. Malgrat aixó, i un cop omplertes aquestes parades de manera pràcticament inmediata, encara n’hi ha una llarga llista d’espera. Per aquest motiu, l’organització estudiarà la possibilitat de ubicar alguns participants més, encara que aquesta és una opció complicada de realitzar. Sembla que aquesta proposta d’Igualada Comerç UBIC va arralar molt bé entre els comerciants. L’activitat en sí mateixa, també està despertant molt d’interès entre el públic en general.

Les inscripcions a Outlet d’Igualada Comerç han tingut des del principi un accelerat ritme i en només unes setmanes s’ha arribat a quassi 70 places inicialment previstes que seran repartides al llarg d’un potent i continuú “shopping line” per tota la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu.

Així doncs, Outlet d’Igualada Comerç UBIC, com els millors Outlets brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors. Igualada Comerç UBIC ha treballat en la creació d’”Outlet Igualada Comerç”, una promoció que neix amb concepte de l’oferta de productes de la temporada anterior i de l’any passat. L’activitat es realitzarà el dissabte, dia 5 de juny. En diferència de la típica “Botiga al Carrer”, quan sorten més d’un centenar de comerços en una zona àmplia de tota la zona comercial d’Igualada, la nova proposta de la UBIC consisteix en l’ocupació de només una zona concreta, concentrada i lineal, oferint d’aquesta manera una imatge comuna, d’unió, i força.

En tot cas, l’entitat vol deixar clar que aquesta nova proposta d’Igulada Comerç UBIC està oberta a participació a tots els associats de l’entitat. Aquest format ja s’està convertint en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat, confirmant d’aquesta manera l’importància i valor afegit que te el teixit comercial d’Igualada per la vida de la ciutat i les seves zones comercials.

Durant la jornada, n’hi haurà fil musical, animació i altres activitats que l’entitat ha programat pels igualadins i nombrosos visitants de la nostra ciutat dels quals informarem properament.

L’entitat destinarà grans esforços per promocionar aquesta activitat. Es farà la màxima difusió de la mateixa per la tele, premsa i la ràdio. Aviat es començaràn a escoltar les falques per les principals emisores i es veuran anuncis a la prensa. També es realitzaràn guies d’aquesta activitat, que es ditribuiràn travès dels comerços participants. S’està esperant una gran afluència de públic de la comarca, de moltes comarques veïnes i el públic de les grans ciutats, ja que, segon les enquestes de l’última edició, tant l’iniciativa, com el comerç igualadí els va encantar.

Una de les frases més utilitzades de comerciants que van participar en la primera edició era “Excepcional” quan s’els preguntava en l’enquesta de com havia anat la jornada. El públic, per l’altre banda afirmava en un percentatge de 90 % que tornarà per la propera edició. Cal creure, doncs, que una veritable invasió de gent, desde les terres de Lleida, fins a Barcelona, passin un dia complert a Igualada, combinant bones compres, dinant als restaurants de la ciutat, passejant i coneixent el llegat cultural Igualadí. Milers de persones d’arreu de Catalunya no es dedicaran només a comprar als diferents comerços, sinó ompliran tot el centre comercial de la ciutat. Serà una oportunitat inmillorable per fer promoció de la marca “Igualada”, a més a més en un ambient divertit i festiu. Tot el comerç igualadí es beneficiarà de visitants i turistes d’aquell dia. I no només el comerç, sinò, moltes activitats i serveis de la ciutat. En la complicada situació actual, Igualada Comerç UBIC aposta per extendre l’imatge positiva i optimista de la nostra ciutat, generar i estimular l’activitat econòmica.

L’esmentada enquesta que va realitzar Igualada Comerç UBIC s’està servint concretament per treballar en la realització d’activitat de l’edició d’enguany. Amb suggeriments dels participants i els nous plantejaments, l’entitat té per devant una tasca díficil per superar l’alt llistó de les primeres edicions de l“Outlet Igualada Comerç””.

Per tant, el dissabte, dia 5 de juny, les carpes de participants tornaràn a omplir la Rambla , Plaça de la Creu i el carrer de Garcia Fossas. Setanta parades representaran els comerciants que han tingut sort de inscriurse a temps.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web