Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 4 DE SETEMBRE

BOTIGUES AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 4 DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Artur Mas en visita a la Botiga al Carrer
Artur Mas en visita a la Botiga al Carrer
Igualada Comerç UBIC informa a tots els igualadins, anoiencs i visitants de la nostra ciutat que pel dissabte dia 4 de setembre, l’entitat està preparant la 28à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’estiu, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes. A més a més, s’organitzen activitats paral·leles de lleure.

L’edició d’Igualada és una de les més participatives i vistades que es fan a Catalunya. Els números ho diuen sols, més de 100 comerços repartits en diferents zones de la ciutat, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles.

Iguallada Comerç UBIC ha tornat a preparar una forta campanya publicitària i una sèrie d’activitats com maquillatge infantil, megafonia i altres atraccions que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. No obstant aixó, l’activitat estrella serà l’instal·lació d’un circuit urbà de Karts. Del seu funccionament, ubicació i altres característiques s’informarà més endavant. L’entitat convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.

La data límit pels associats per fer les inscripcions a la Botiga al Carrer és fins el divendres, 27 d’agost, com a màxim. D’acord amb les instruccions de l’Ajuntament d ’Igualada, Igualada Comerç UBIC ha d’informar a la Policia Local i al mateix Ajuntament el divendres, dia vint-i-set d’agost de total de nombre, noms i situació de cadascú de participants de l’activitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web