Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA A PUNT LES BOTIGUES AL CARRER!

A PUNT LES BOTIGUES AL CARRER!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Desprès d’aquest estiu, torna l’activitat comercial a la nostra ciutat. I de quina manera seria millor, que amb llargament esperada la “Botiga al Carrer”. A mida que s’acosta el dia 4 de setembre, s’ha arribat a més de cent participants, complint d’aquesta manera la xifra habitual, malgrat els temps difícils, economicament parlant. Els preparatius per la 28à edició de “La Botiga al Carrer” - edició d’estiu, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de la temporada, ja s’han acabat, i tot està a punt per aquesta nova edició.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç UBIC i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

La Botiga al Carrer és una activitat tradicional que s’organitza sempre al final de les rebaixes, tant d’estiu, com d’hivern. Els comerciants surten davant el seus establiments, o es desplacen fins a algun altre indret de la ciutat amb molta concentració comercial i venen els productes de la temporada amb importants descomptes.

Igualada Comerç UBIC ha preparat una forta campanya publicitària i una sèrie d’activitats com maquillatge infantil, megafonia i atraccions que tenen com l’objectiu de fer una jornada inoblidable. Al marge d’aixó, a la Plaça de l’Ajuntament hi actuarà durant tot el dia el grup igualadí “El Vado”.

No obstant aixó, l’activitat principal que marcarà la jornada serà l’instal·lacio d’un circuit urbà de Karts. Amb col·laboració de “Karting Parcmotor Castellolí”, l’entitat comercial igualadina prepararà una pista impresionant a la plaça de Cal Font, on tots els clients dels establiments comercials d’Igualada Comerç podran provar les seves habilitats de conduïr aquests ràpids vehicles. La pista comptarà amb totes les mesures de protecció i en tots moments els participants estaràn vigilats per monitors professionals.

De fet, cada vegada són més les entitats esportives, culturals, socials, que ofereixen la col·laboració a Igualada Comerç UBIC, a l’hora de organitzar la “Botiga al Carrer”. És una mostra i reconeixament al gran prestigi i importància que té aquesta activitat, i a l’hora la possibilitat de fer presentació de les seves activitats.

Igualada Comerç UBIC convida el públic a assistir i a prendre part a les activitats organitzades, tot esperant un altra exitosa jornada.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web