Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA BOTIGA AL CARRER, A TOT GAS!

LA BOTIGA AL CARRER, A TOT GAS!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Rambla St. Isidre
Rambla St. Isidre
L’última edició de la “Botiga al Carrer” va ser un altre vegada èxit total, tal i com varen vaticinar els organitzadors. Més de cent establiments comercials, repartits equilibradament per tot el centre comercial d ’Igualada van oferir durant tot el dia de dissabte, una gran quantitat de productes que al mateix temps van trobar molt bona resposta en milers de visitants i compradors de tota Catalunya Central.

I no era per menys. Tots els ingredients hi eren presents. Temps agradable, sense massa calor, atraccions paral·leles, bona oferta comercial, un ambient alegre i distès, convidaven a tothom a quedar-se un dia sencer a Igualada i disfrutar de la seva hospitalitat i gastronomia. La mostra d’això, si més no, eren els dos pàrquings que estaven completament plens, pràcticament totes les hores del dia. Segons primeres impressions a peu del carrer, n’hi havia molta gent de fora de la ciutat i de la comarca. Juntament amb els tradicionals visitants de les poblacions de rodalies, els organitzadors calculen que a Igualada el dissabte li van visitar entre 15.000 i 20.000 persones.

St. Magí de gom a gom
St. Magí de gom a gom

Feia goig veure totes les places i carrers cèntrics de la ciutat plens de gom a gom durant tot el dia. Aquesta vegada els organitzadors van tenir molta cura de distribuir les parades de manera uniforme per tota la zona comercial. D’aquesta manera, malgrat la gran afluència de públic, tots els llocs neuràlgics van ser transitables i còmodes per fer compres.

Plaça del Pilar
Plaça del Pilar

Per l’altra banda, diferents atraccions i animacions repartides pel centre van congregar nombrosos ciutadans i curiosos. Maquillatge infantil a la Rambla i la Plaça de la Creu van fer delícia a centenars de nens i nenes. A l’altre punt neuràlgic, a la Plaça de l’Ajuntament al matí i a la tarde, el popular grup “El Vado”, va actuar davant el nombrós i entregat públic.

Cua per Karts
Cua per Karts
No obstant això, eren els Karts instal·lats a la Plaça de Cal Font els que van aixecar més expectatives durant tot el dia de dissabte. Interminables cues de nens i nenes, i no tant nens, van ser característica principal d’aquesta activitat. Era acertada aposta d’Igualada Comerç UBIC d ’organitzar, amb col·laboració amb “Karts Parcmotor Castellolí” aquesta promoció, doncs, encara que el circuit de Castellolí existeix des de fa dos anys, encara n’hi havia gent que en tenia poca informació. Una espectacular instal·lació, muntada des de dijous cridava atenció a nombrosos ciutadans que van tenir l’oportunitat de provar aquests vehicles amb el tiquets que els estaven regalant els establiments d’Igualada Comerç UBIC des de fa dies.

De fet, una de les característiques amb les que Igualada Comerç UBIC està marcant el seu camí és la col·laboració amb nombroses entitats socials, culturals, econòmiques i etc, amb l’objectiu de promoure Igualada i Anoia i atraure el màxim de possible de visitants a casa nostra. Cal aprofitar el marc de la “Botiga al Carrer”, perquè realment, com la ciutat i la comarca podem oferir moltes coses.

Plaça de l´Ajuntament
Plaça de l´Ajuntament
L’objectiu principal, fer bones vendes i amortitzar els efectes negatius de les últimes temporades, es va complir completament. Això sí, la majoria dels associats van comentar que les peces més barates van “desaparèixer” de seguida, mentre que a les més cares les costava trobar la sortida.

Carrer Custiol
Carrer Custiol
D’aquesta manera els comerciants van “omplir les piles” per poder afrontar els propers mesos i arribar més tranquils fins tan esperats brots verds i recuperació de consum i economia en global.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web