Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ UBIC CELEBRA EL SEU TRENTÈ ANIVERSARI A LA FIRA MULTISECTORIAL

IGUALADA COMERÇ UBIC CELEBRA EL SEU TRENTÈ ANIVERSARI A LA FIRA MULTISECTORIAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Logo del trentè aniverasri de la Unió de Botiguers i Comerciants d´Igualada
Logo del trentè aniverasri de la Unió de Botiguers i Comerciants d´Igualada
Igualada Comerç UBIC torna enguany a la Fira Multisectorial, i aquesta vegada ve amb l’objectiu de commemorar el trentè aniversari de la fundació de l’entitat.

L’entitat igualadina participa aquest any a la Fira de Setembre, amb una presència força curiosa. Amb l’objectiu de commemorar 30 anys de la seva trajectoria, la Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada vol aixecar un gran mural de caramel gegant amb el logo de l’efemeride. Igualada Comerç UBIC convida a tots els visitants, i especialment als nens i nenes d’Igualada a ser participes en la creació d’aquest mosaic, posant un troçet de caramel i celebrar de manera popular i conjunta la Festa de l’entitat.

Però aixó no és tot. Tots els nens visitants amb les seves respectives escoles d’educació infantil i primària que visitin l’estand d’Igualada Comerç UBIC en la 57ª Fira Multisectorial el divendres, dia 24 de setembre, podran posar un troçet de caramel i rebran un petit obsequi, estoig amb colors i una làmina amb el logo de l’efemeride per pintar.

Per fer-ho més atractiu, Igualada Comerç UBIC instal·larà unes atraccions relacionades amb muntanyerisme, com ara tirolines, ponts tibetants, i etc. per tal que els nens i nenes que es atraveixin puguin pujar i enganxar els seus caramels als llocs més alts.

En l’elaboració de caramel col·labora el Gremi de Pastissers d’Igualada i en l’instal·lació de recorregut d’aventura el comerç especialitzat en muntanyerisme “X-Avi, material de muntanya”.

Amb aquesta representació i presentació a la Fira , IGUALADA COMERÇ UBIC comença la temporada de la tardor-hivern. Desprès de l’èxit de l’última Botiga al Carrer, els responsables de l’entitat es centren ara en la preparació de la celebració institucional del 30è aniversari, prevista pel dia 21 d’octubre, com també en l’organització del proper Outlet al Carrer.

Més sobre Igualada Comerç UBIC

Igualada Comerç UBIC és una entitat sense ànim de lucre i és l’associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants que tinguin un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes. La UBIC té un calendari permanent d’activitats per promoure el comerç de la ciutat a través d’actes festius populars.

La Unió de Botiguers i Comerciants d’Igualada celebra enguany el seu 30è aniversari. Durant tots aquests anys l’entitat s’ha convertit en una de les més grans, importants i dinàmiques de tot el país. És un dels referents de Catalunya i el comerç igualadí és un importantíssim pol d’atracció amb la concentració de 600 establiments a un lloc privilegiat.

Milers de visitants d’altres ciutats en són la mostra.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web