Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES POSICIONAMENT SOBRE LA VAGA GENERAL DEL 29 DE SETEMBRE

POSICIONAMENT SOBRE LA VAGA GENERAL DEL 29 DE SETEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Arran de nombroses consultes realitzades a la nostra entitat, relacionades amb la vaga general, Igualada Comerç UBIC remet el següent

COMUNICAT DE PREMSA

Dimecres, 15 de setembre de 2010

La CCC no secunda la vaga general del proper 29-S

La organització ha demanat al conseller Saura reforçar la seguretat per als ciutadans i els comerciants que no vulguin seguir-la

Barcelona, 15 de setembre de 2010 .- La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ha decidit no secundar la vaga general convocada pels sindicats el proper 29 de setembre.

El president de la CCC, Pere Llorens , ha demanat al conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, que hi hagi una previsió de dispositius de seguretat per tal que protegeixin als ciutadans i als comerciants que vulguin exercir la llibertat de no fer vaga i puguin patir la violència de piquets incontrolats. Així mateix, també ha instat a la creació d’una línea de comunicació especial Mossos d’Esquadra – CCC per demanar auxili en cas que fos necessari.

La Confederació també demana que es garanteixin els serveis mínims perquè les persones puguin acudir als seus llocs de treball i desplaçar-se si es vol o es necessita.

La Confederació de Comerç de Catalunya és l’organització més representativa del comerç català i aplega actualment uns 350 gremis i associacions, que alhora representen 90.000 comerciants i botiguers de Catalunya.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web