Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 4ª EDICIÓ D´OUTLET AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 6 DE NOVEMBRE!

4ª EDICIÓ D´OUTLET AL CARRER, EL DISSABTE, DIA 6 DE NOVEMBRE!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç UBIC, torna a organitzar “Outlet al Carrer”, i aquesta serà la quarta edició. Com en les edicions anteriors, aquesta activitat oferirà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors. L’activitat es realitzarà el dissabte, dia 6 de novembre. Recordem que aquesat proposta d’Igualada Comerç consisteix en l’ocupació d’una zona concreta, concentrada i lineal, oferint d’aquesta manera una imatge comuna, d’unió, i força.

Desprès del contundent èxit de l’última edició del mes de juny, l’entitat prepara amb il·lusió el proper Outlet. I l’optimisme dels organitzadors està confirmat amb una més que bona reacció dels associats. En menys d’una setmana, ja s’han inscrit més de 30 establiments comercials. L’entitat avisa als participants que encara no s’han inscrit d’afanyar-se, doncs, cada vegada és més difícil escollir l’ubicació.

La nova proposta comercial d ’Igualada Comerç UBIC va arralar molt bé entre els comerciants. L’activitat en sí mateixa, també està despertant molt d’interès entre el públic en general.

Recordem que les ubicacions previstes seran repartides al llarg d’un potent i continuú “shopping line” per tota la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu.

L’entitat vol deixar clar que aquesta nova proposta d’Igulada Comerç UBIC està oberta a participació a tots els associats de l’entitat. Aquest format ja s’està convertint en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat, confirmant d’aquesta manera l’importància i valor afegit que te el teixit comercial d ’Igualada per la vida de la ciutat i les seves zones comercials.

Cantant Òpera
Cantant Òpera
Durant la jornada, n’hi haurà fil musical, animació i altres activitats que l’entitat ha programat pels igualadins i nombrosos visitants de la nostra ciutat dels quals informarem properament.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web