Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ AMB EL FESTIVAL ZOOM

IGUALADA COMERÇ AMB EL FESTIVAL ZOOM

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb l’arribada de la tardor arriben els telefilms de nou. Aquest any el Zoom Festival Europeu de Cinema per a Televisió es durà a terme del 3 al 7 de novembre a Igualada.

Durant aquests dies, la nostra ciutat es convertirà en l’aparador del cinema europeu per a televisió i rebrà professionals de televisions i productores d’arreu d’Europa. D’aquesta manera tots junts, el Festival Zoom i els comerciants de la ciutat, dinamitzarem a nivell cultural la comarca de l’Anoia i convertirem la seva capital, Igualada, en el punt de referència de l’audiovisual català i europeu. En un gran esforç col·lectiu volem marcar una petjada en tots aquells que ens visitin, volem que tota la ciutat es vesteixi de cinema, que tots ens vestim de Zoom . Hem de sumar forces entre tots i els comerços sou un element essencial per tal d’aconseguir una ciutat implicada.

És per això que els comerciants regalaran als passis de les pel·lícules de la secció oficial del Zoom als seus clients i convidar-los al Festival Zoom . Volem que tota la ciutat tingui l’oportunitat de viure i veure la qualitat del cinema per a televisió de la que gaudeix Catalunya i Europa. Esteu doncs, tots convidats a venir del 3 al 7 de novembre al Zoom Festival Europeu de Cinema per a Televisió.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web