Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ÚLTIMS RETOCS PER L’OUTLET AL CARRER DEL DIA 6 DE NOVEMBRE

ÚLTIMS RETOCS PER L’OUTLET AL CARRER DEL DIA 6 DE NOVEMBRE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A només una setmana d’Outlet al Carrer, Igualada Comerç ultima els preparatius d’aquesta popular activitat. Són ja més de seixanta comerços participants que participen en aquesta quarta edició, i pràcticament no queda més espai per les noves inscripcions. Com en les edicions anteriors, aquesta activitat oferirà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors. L’activitat es farà el dissabte, dia 6 de novembre. Els participants ocuparàn la Rambla St. Isidre, c/Garcia Fossas i Plaça de la Creu com una zona concreta, concentrada i lineal, oferint d’aquesta manera una imatge comuna, d’unió, i força.

Aquest potent “Shopping Line”, obrirà les portes ja a partir de les 9 al matí i funccionarà de manera inininterrompuda fins a les 21 hores. L’experiència de les últimes edicions ens diuen que els matins estan sempre molt concoreguts i que es treballa molt des de la primera hora, tenint amb compte que aleshores les possibilitats d’elecció de productes son més elevades.

Aquest format ja s’ha convertit en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat, confirmant d’aquesta manera l’importància i valor afegit que te el teixit comercial d ’Igualada per la vida de la ciutat i les seves zones comercials. S’esperen visitants de tota la comarca, però també els clients d’atres grans ciutats de les zones d’afluència més pròxima, com ara Manresa, Martorell. Terrassa, Vilafranca del Penedès, etc.

Durant la jornada, n’hi haurà fil musical, animació i altres activitats que l’entitat ha programat pels igualadins i nombrosos visitants de la nostra ciutat dels quals informarem properament. De fet, donat l’època en la que s’organitza l’activitat i el fred de la tardor, s’oferirà a tots els participants la possibilitat de escalfar-se amb una bona taza de xocilata calenta, distribuïts als dos extrems del “Shopping Line”, un a la cruïlla de la Rambla St. Isidre amb c/Òdena i l’altre a la Plaça de la Creu.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web