Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MÉS DE SEIXANTA COMERÇOS EN UN LLARGÍSIM SHOPPING LINE

MÉS DE SEIXANTA COMERÇOS EN UN LLARGÍSIM SHOPPING LINE

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Desprès del contundent èxit de l’última edició del mes de juny, Igualada Comerç UBIC torna a organitzar amb il·lusió, i per quarta vegada l“Outlet al Carrer pel dissabte, dia 6 de novembre. L’optimisme dels organitzadors està confirmat amb una més que bona reacció dels associats. En només tres setmanes, ja s’han inscrit més de 60 establiments comercials.

L’actual proposta comercial d ’Igualada Comerç UBIC ja és fixe en el calendari comercial de la ciutat. Eren suficients només tres edicions perquè arrelès fortament entre els comerciants. L’activitat en sí mateixa, també està despertant molt d’interès entre el públic en general i s’espera impacientement durant dies. De fet, vindràn visitants de tota la comarca, però també els clients d’atres grans ciutats de les zones d’afluència més pròxima, com ara Manresa, Martorell, Vilafranca del Penedès, etc, on els organitzadors apunten com el public objectiu més fidel, i on s’ha fet una campanya promocional molt potent.

Molta afluència de públic
Molta afluència de públic

Per comunicar aquesta activitat, l’entitat ha empleat altres mitjans de comunicació, també, com la tele, la premsa i la ràdio. Els visitants hi seràn obsequiats també amb unes pràctiques guies d’aquesta activitat, que es repartiràn per facilitar la seva estada a Igualada. Aquests plànols detallats de la zona, contenen una complerta llista de participants en l’activitat, com una extensa seleció dels restaurants que oferiràn menús especials i altres establiments de menjar del centre de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir una visita agradable als visitants de fora d’Igualada.

Aquest format, l’Outlet al Carrer ja s’està convertint en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat, confirmant d’aquesta manera l’importància i valor afegit que te el teixit comercial d ’Igualada per la vida de la ciutat i les seves zones comercials. Recordem que les ubicacions previstes seran repartides al llarg d’un potent i continuú “Shopping Line” per tota la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu.

Així doncs, Outlet d’Igualada Comerç UBIC, com els millors Outlets brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors i de l’any passat. Outlet al Carrer consisteix en l’ocupació de només una zona concreta i concentrada, oferint d’aquesta manera una imatge comuna, d’unió, i força i creant un potent “shopping line”. La distribució de parades és lineal, sobre la calçada, en una ubicació única: Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i Pl. de la Creu.

A només uns dies d’Outlet al Carrer, Igualada Comerç ultima els preparatius d’aquesta popular activitat. Són ja més de seixanta comerços participants que participen en aquesta quarta edició, i no queda més espai per les noves inscripcions. Aquest potent “Shopping Line”, obrirà les portes ja a partir de les 9 al matí i funccionarà de manera inininterrompuda fins a les 21 hores. L’experiència de les últimes edicions ens diuen que els matins estan sempre molt concoreguts i que es treballa molt des de la primera hora, tenint amb compte que aleshores les possibilitats d’elecció de productes son més elevades.

L’entitat també destaca l’estreta col·laboració amb els serveis municipals de la ciutat. Ja s’han realitzat diferents reunions amb varis departaments de l’Ajuntament, Policia Local, Servei de Neteja i altres, per tal de organitzar de millor manera possible aquest gran dia comercial. Tenint amb compte l’ocupació de la Rambla Sant Isidre , c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu, cal tenir amb compte l’afectació del trànsit a la zona i es recomana, tant als veïns, com els visitants de deixar el cotxe, utilitzar el transport públic, o el que és millor encara de anar a peu per tal que el fluxe de vehicles i el trànsit en general sigui el més fluid possible.

Imatge de l´última edició
Imatge de l´última edició
Durant la jornada, i com és habitual per aquests esdeveniments, Igualada Comerç UBIC hi instalarà fil musical, animació i altres activitats que l’entitat ha programat pels igualadins i nombrosos visitants de la nostra ciutat. De fet, donat l’època en la que s’organitza l’activitat i el fred de la tardor, s’oferirà a tots els participants la possibilitat de escalfar-se amb una bona taza de xocolata calenta, distribuïts als dos extrems del “Shopping Line”, un a la cruïlla de la Rambla St. Isidre amb c/Òdena i l’altre a la Plaça de la Creu.

L’altre sorpresa serà un impresionant Parc d’Aventura de Bosc, instal·lat a la mateixa Plaça de la Creu. Aquesta atracció comptarà amb un Rocòdrom, Tirolina i un Pont Penjant. De ben segur, farà delícia als més atrevits, tenint amb compte l’èxit d’una instal·lació semblant, però molt més petita que Igualada Comerç tenia al seu estand dins la Fira Multisetorial. I per els no tan atrevits quedarà el xocolata calenta.

Per poder pujar a les atraccions, o per prendre una taza de xocolata calenta, caldrà entregar una de més de 15.000 butlletes repartides entre tots els comerços d’Igualada Comerç. Els mateixos establiments comercials els estan repartint durant tota aquesta setmana als clients que estan realitzant les seves compres.

Les previsions auguren bon temps i cal esperar una allau de gent, desde les terres de Ponent fins a Barcelona. Tots els visitants tindràn l’oportunitat de passar un dia complert a Igualada, combinant bones compres, dinant als restaurants de la ciutat, passejant i coneixent el llegat cultural Igualadí. Evidentment, milers de persones d’arreu de Catalunya no es dedicaran només a comprar als diferents comerços, sinó ompliran tot el centre comercial de la ciutat. Serà una oportunitat inmillorable per fer promoció de la ciutat, a més a més en un ambient divertit i festiu. Tot el comerç igualadí es beneficiarà de visitants i turistes d’aquell dia. I no només el comerç, sinò, moltes activitats i serveis de la ciutat. En la complicada situació actual, Igualada Comerç UBIC aposta per extendre l’imatge positiva i optimista de la nostra ciutat, generar i estimular l’activitat econòmica.

La ciutat d’Igualada tornarà a ser un punt neuràlgic de Catalunya, comercialment parlant.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web